Beskrivelse av or busk

March 14

To av tre or familie Underart er busker: Clethropsis og Alnobetula. Tredje, andre, er en tre; or trær er innfødt til visse deler av Europa. Flere Underart av or busker - knebøy, bush-lignende planter - er innfødt til Nord-Amerika, der de trives i våt, sure forhold. Alders er ofte uønskede, og dyrkes ikke kommersielt.

Egenskaper

Or busker er vanligvis 1 til 3 meter i høyde. or busker trives i et våtmarksområde miljø. Vanlige typer or inkluderer flekkete or, kalles en Hassel or eller en grå or; fjellet or, som er noen ganger kalt grønne alder eller dunete or. Bladene på en or busk er enkelt; busks bark er mørk og flekkete med hvit. Busker bærer en bevinget frukt med en enkelt frø. Or busker vokser i tett krattskog.

Der de vokser

Or er oftest funnet i Canada og nordvestlige USA, spesielt i Great Lakes-regionen i stater som Wisconsin og Michigan; Det er noen arter av busk som vokser i Japan og Himalaya. Disse solid busker trives i sumper, myrer og våtmarker. Or busker krype ofte inn landbruksjord, spesielt hvis feltene ikke er drenert; av denne grunn anser mange dem for å være en plage. Alders kan også finnes på bredden av bekker og langs veikanten. Etter en brann eller vulkanutbrudd er alders ofte den første arten av plante å vokse igjen, på grunn av deres sterke røtter.

Ulike typer or busker

Det finnes to typer or busker: de i gruppen Clethropsis og de i gruppen Alnobetula. Clethropsis or planter kan vokse som busker eller trær, avhengig av planten; de er preget av sine stalked knopper. De fleste Clethropsis or busker finnes i Asia, men Seaside Alder kan bli funnet i Nord-Amerika. Alnobetula or, derimot, finnes hovedsakelig i Nord-Amerika, men det er Underart som dyrkes i Japan og andre deler av Asia. Alnobetula ikke har forfulgt knopper.

Økende Alder

Or busker foretrekker mettet, næringsrike, surt jordsmonn og en fuktig klima, om de kan tilpasses mange forskjellige typer jord. Alders foretrekker fullt sollys, men de klarer å trives i skyggen samt. Alders er lett transplantert; Frøene er lett å samle ved å riste anlegget kjegler, spesielt i de tidlige faller når frøene modnes. Or frø spres med vinden fra September til April.