Beskrivelse av en honning Locust Tree

October 28

The honey locust (Gledistia triacanthos) er et Bredbladet løvtre, også kjent som den søte locust og vanskelige locust. Honning locust, til tross for navnet, er ikke en betydelig honning treet. navnet er avledet av den søte smaken av legume cellulose. Indiansk folk brukte søt cellulose for mat. Medlem av Belgfrukt (leguminosae), levetiden av honning locust tree er ca 125 år.

Identifikasjon

Honning locust tree er kjent for sin farlige torner som vanligvis 4 til 8 inches lang. Treet har lange sammensatte bladene med små brosjyrer som gir bladverket en lacy effekt. I høst gulner den lyse grønt løv etterhvert. Blomstene er gul eller krem-farget, sterkt parfymert og vanligvis i tette klynger. Frø pods er en flat legume, 6 til 8 inches lang med en søt, spiselige masse spist av husdyr og ville dyr.

Betydning

Honning locust, med sin ovale, runde form, brukes som en dekorativ treet fordi det raskt vokser fra 66 til 100 fot høy når eldre. Treet er plantet vidt jorderosjon og som en windbreak. I tillegg honning locust treet har evnen å tolerere bymiljøer, transplants lett og gir skygge en spredning av 30 til 50 fot.

Funksjoner

Holdbar tre av honning locust tree er av høy kvalitet og polerer Vel, lage en nisjemarked for honning locust møbler. Veden brukes til skinnene og innlegg på grunn av sin evne til å fungere med jord. Hard torner har brukt--i fortiden - som negler.

Funksjonen

Honning locust treet gjør best i USDA hardførhet sonene 4 til 9. Jord skal sand, leire eller leirjord og kan fuktig, våt eller tørr. Imidlertid gjør honning locust treet best i fuktige bottomlands eller jord med høy pH. Maksimal utvikling er oppnådd i små bekker og dalene i Sør Indiana og Illinois. Treet foretrekker full sol og er salt-tolerant.

Betraktninger

Thornless varianter av honning locust tree er også tilgjengelig. Thornless forskjellige (Gleditsia triacanthos inermis) er en vidt plantet liggende tre brukt for sin evne til å tåle forurenset bymiljøer, og tåle tørke og en rekke grunnforhold.

Fun Fact

Indiansk legende forteller Åndens Thunder er kyndig å anerkjenne hans sønn av hans evne til å sitte på honning locust grener, til tross for skarp torner, ifølge Ladd Arboretet nettstedet.