Beskrivelse av eiketrær

August 4

Beskrivelse av eiketrær

Eiketrær er en av de mest populære skyggen trærne. De fleste av trærne er løvfellende, men live Oak som vokser i sørlige statene kan eviggrønne. Dette er løvtre trær som kan vokse godt over 200 år. Oaks brukes ofte som windbreaks og deres tre er veldig populært for møbler og gulv.

Distribusjon

Oaks er spredt over de nordlige tempererte sonene og vokser til en gjennomsnittlig høyde på 50-70 fot. De kan finnes i en rekke beboelse oppstiller fra seacoasts til høye fjell og våt lavlandet.

Vegetative deler

Eiketrær har bred bladene som er spiralsatt om grenene. Avhengig av arten, kan blader være lobed eller har taggete eller glatt. Blomstene er catkins, som er produsert i våren.

Acorn

De mest særegne karakteristikkene av eiketrær er nøtteaktig frukt eikenøtter. Eikenøtter er en favoritt mat av flere dyr, inkludert fugler, hjort og tre beboerne som ekorn og chipmunks.

Trusler

Skogen telt caterpillar, sigøyner møll og eik leaftier er noen insekter som kan forårsake skade på eiketrær. Oaks er vanligvis ganske hardføre, men kan være utsatt for flere sykdommer inkludert sopp anthracnose og oak wilt.

Populære typer

Bur eiken har en massive stammen og en bred krone og vanligvis vokser til ca 70 fot høy. Bladene er 4-10 inches lang med dyp og avrundet lobes. PIN oak får 60 til 70 fot høy med en spredning av 25 til 40 fot. Bladene er skinnende og mørk grønn i sommermånedene, men endrer til rød eller bronse i høst. Engelsk eik nå en høyde på 50-70 fot. Dens grener vokser ut nesten vannrett og gi treet en bred form som gjør det en ideell skygge treet. Hvit eik er vanligvis den høyeste på 100 fot høy med en eldre spredning av 50 til 80 fot. Bladene er mørkegrønne til høsten når de endre til brun eller mørk rødt. Den hvite eik er mer motstandsdyktig mot sykdommer og insekter enn de fleste andre oaks.