Beskrivelse av delene av skoen blomst planter

December 24

Skoen blomst anlegget er en type hibiscus busk som stammer i Kina. Det kalles "sko blomst fabrikken" i India fordi blomster produserer et fargestoff som ble ofte brukt som skopusser. I Kina, er det brukt som et hår fargestoff. Hawaii Spis blomster som et hjelpemiddel fordøyelsesenzymer, og det har funnet medisinske bruker i andre deler av verden. Det er også brukt til å farge maten, brennevin og papir. Skoen blomsten er en tropisk plante og overvintrer ikke utenfor i USDA hardførhet sonene 1 til 8 eller 9.

Blomster

Den mest iøynefallende delen av skoen blomst anlegget er blomsten seg. Skoen blomsten er trakt formet, med fem kronblader stikker ut vannrett fra trakten, gi den en randen. Pollenbærere holde seg langt utenfor sentrum av trakten. Noen planter produserer blomster med et ekstra lag av kronbladene under den først, gi dem en veldig full titt. Noen blomster har heldekkende farger, andre har mønstre av flere forskjellige farger. Skoen blomster produsere blomstrer i rød, rosa, gul, hvit og alle andre blomst farger unntatt svart og blå. Noen blomster er 2 inches bredt. Andre er 1 fot over. En gjennomsnittlig sorten god planting forhold skal vise blomster 4 eller 5 inches bredt.

Blader

Bladene er om lag 3 inches lang og 3 inches bredt. De har en bred base, avsmalnende til et punkt på slutten. Bladene har en skinnende mørkegrønne fargen. Hvis de slår gulaktig, opplever anlegget en slags stress. Dette kan være fra overwatering, overfertilizing, for mye kald eller for lite lys.

Frukt

Skoen blomst anlegget også produserer frukt. Denne frukten har form av en kapsel, og er delt inn i fem celler. Hver av disse cellene inneholder tre frø. Juice inneholder fett, sukker og kjemikalier som noen mennesker bruker for deres antatte medisinske effekter. Men er kravene til mange av disse effektene ikke vitenskapelig fastlagt.

Stammen og grenene

Anlegget som helhet kan vokse til å bli 10 fot høy, selv om noen eksemplarer ikke gjør det over 3 fot. Disse busker kan få være 10 fot, men mindre variasjon ikke kan overstige 2 fot. I de tropiske regionene som disse plantene er innfødt, kan de nå 15 fot i høyden.