Beskrivelse av Caroline & kongelige lilla Wisteria trær

November 14

Beskrivelse av Caroline & kongelige lilla Wisteria trær

Caroline og kongelige lilla variantene av blåregn er aktet for sine blå og lilla blooms. Mens Caroline wisteria blomstrer om våren, ikke kongelige lilla wisteria vanligvis blomstrer til midt-eller sen våren. Begge er solid klatrere.

Utseende

Caroline wisteria har blomstrer som varierer i farge fra lys blå til lilla. Disse blomstrer vokse sammen i klumper som gir Caroline wisteria en lignende utseende drueklaser. Kongelige lilla wisteria har enkelt blomster som er en dypere lilla enn annen wisteria variasjon.

Tidsramme

Hvis plantet fra et frø, ta Caroline og kongelige lilla wisteria opptil 15 år å starte blomstringen. Gartnere kan "gjøre" sine wisteria planter velger å plante grafts treet i stedet for frø.

Omsorg

Både Caroline og kongelige lilla wisteria bør være vannet ofte og kan dyrkes i enten full eller delvis sollys.

Vaner

Caroline og kongelige lilla wisteria trives når gitt et objekt å klatre. De kan hyssing sammen med et hus, et espalier eller annen treet.

Advarsel

Selv om huset ditt kan se vakre dekket i Caroline og kongelige lilla blåregn, er disse plantene tung og kan forårsake strukturell skade å din hjem hvis deres vekst ikke er nøye overvåket.