Beskjæring Spirea busker

May 26

De arching stammer av brude krans spirea blomst våren med store klynger av hvite blomster. Kultivarer babyens pust, Vanhoutte og Reeves er brude krans. Den andre typen spirea er lav vekst og blomstrer med klynger av rød, rosa og hvite blomster i høst. Japansk spirea og Bumalda er kultivarer av denne typen. Myk, fleksibel stilkene av spirea busker gjør dem lett å beskjære og vedlikeholde. Den ideelle tiden for beskjæring brude krans typer er bare når blomstene er ferdig blomstrer. Shrubby spireas er beskjæres om vinteren eller tidlig på våren.

Instruksjoner

•Skjære av ødelagte, død eller syke grenene. Klippe dem tilbake til områder hvor skogen er i live og frisk.

•Prune den høyeste og eldste stammer å 1/4-tommers over bud og i en liten, nedadgående vinkel, skrå fra bud å opprettholde haugen figuren. Avskåret stilkene i grenen "Y" krysset eller kutt den av ved foten av spirea bush på bakkenivå.

•Skjære spirea busker tilbake for foryngelse tidlig på våren, beskjæring alle stammer mellom 6 og 10 inches over bakkenivå.

•Trim av en tredjedel av den eldste spirea stammer til mellom 6 og 10 tommer over bakken tidlig på våren. Kuttet av halvparten av anlegget gamle stammer følgende våren, i det andre året, på samme høyde. Fjern sist av gamle stilkene våren tredje år tilbake til samme høyde å fullføre gradvis foryngelse beskjæring.