Beskjære plantevernmidler

December 9

Luke ledelse er viktig i avlinger som ukontrollert ugress begynner å konkurrere om vann og næringsstoffer, påvirker anlegget vigor og beskjære kvalitet. Det anbefales å bruke selektiv plantevernmidler i avlinger, som ikke-selektive plantevernmidler er sannsynlig å skade ikke mål planter også. En rekke plantevernmidler er effektive for ugrasbekjempelse i avlinger.

Typer

Plantevernmidler som bidrar til å styre beskjære ugress inkluderer bensulide og metolachlor. Kjemikaliene er solgt under forskjellige navn.

Beskrivelse

Produkter som inneholder bensulide er preemergence plantevernmidler som retard spiring marihuana frø. Organophosphate Plantegiften er selektiv i naturen og selges i form av emulsifiable væske. Metolachlor herbicides er også for preemergence Luke kontroll. Generell bruk kjemiske fungerer ved å skade protein syntese prosesser i planter.

Avlinger

Bensulide styrer effektivt Bredbladet ugress og årlige gress som crabgrass og bluegrass agurk, paprika, gulrøtter, bomull og meloner. Plantegiften kan også brukes i ornamenter golfbaner og i kombinasjon med andre kjemikalier for ekstra effekt. Metolachlor klarer også årlige gress og noen Bredbladet ugress i peanøtter, soyabønner, korn, poteter, bomull, korn sorghum og pod avlinger.