Beredskap & oljelamper

July 19

Beredskap & oljelamper

Unngå katastrofe ved å være forberedt for hjem nødhjelp. Nettbrudd er vanlig i de fleste av USA. Brownout eller blackout fra en overdreven belastning på strømforsyningen; ødeleggende tornadoer, orkaner og snøstorm ta ned kraftledninger; og lyn fortrenger transformatorer. Klok huseiere forberede på forhånd for katastrofer de kan forutse. En tilstrekkelig vann og matforsyning, husly og medisiner er absolutte nødvendigheter i en survival kit. Mange huseiere opprettholde en tilførsel av gammeldags oljelamper å gi nødvendig belysning i en nødssituasjon.

Typer oljelamper

Brukt i århundrer i kulturer rundt om i verden, er det bokstavelig talt tusenvis av forskjellige olje lampe design og størrelser. Messing, kobber, stål, glass og keramikk har blitt laget av lampe håndverkere i unike belysning fartøy. Siden 2000 f.Kr. folk har brukt oljelamper i stallen, palasser, skip, fabrikker og hjem. Moderne huseiere har et utvalg av stiler designet for sikkerhet og funksjon.

Henger eller vegg oljelamper

For å lette interiøret i hjemmet under et strømbrudd, vil hengende oljelamper med nedadgående reflektorer kaste lys inn i mørkeste hjørnene av et rom. Siden de henger, er det ingen fare for dem å bli slått av en tabell eller droppet. Messing eller kobber hengende lamper er tilgjengelig i størrelser fra 10 til 22 tommer. Metall og glass er svært attraktive. Lamper laget av metall og en glass globe har reflektorer/vegg beskyttere som utstråler en oppvarming lys. Antikke entusiaster elsker vintage lamper, men kvalitet kopi lysene er tilgjengelig på hjem forsyning eller jernvareforretninger for en rimelig pris. Fyll din lamper og kontroller at wicks er riktig installert for å sikre drift under et strømbrudd.

Brukte

Selv om noen huseiere kan lager oljelamper for bruk i nødstilfeller, brukt mye daglig verden. Folk som ikke har en tilstrekkelig kilde av elektrisk kraft, de leve av rutenettet og grupper som Amish som ikke tror på bruk av elektrisitet stole på lyset fra oljelamper å gjennomføre sitt daglige liv. De er en attraktiv, sikker og kostnadseffektiv erstatning for lys.

Godkjent lampe oljer

Bruk Slett bare lampe olje. Farget eller farget oljer kan brenne dårlig, tette veken og skade eller flekken lampen. Du kan brenne citronella olje, kuttet 50/50 med parafin, utendørs. Citronella olje brenner brightly og avdelinger av mygg.

Lampe bruk advarsler

Aldri bruk flytende stearinen, bensin, maling tynnere, tre alkohol, diesel, terpentin, mineral ånder eller hvit gass i alle typer veken lanterne. Du bør aldri bruke flydrivstoff. Frostvæske tilsetningsstoffer i drivstoff kan være dødelig ved innånding.