Benk sitteplasser ideer for en tre dekk

June 30

Benk sitteplasser ideer for en tre dekk

Dekk er ofte gathering plass til festligheter, som bursdager og utendørs grill-arrangementer. Å ha tilstrekkelig sitteplasser er viktig å holde plassen komfortable. Enten dekk er stor eller liten, gir installere benkene en rimelig og lett å vedlikeholde sitteplasser løsning. Gjemt langs periferien dekk, holdes dekksplass åpne og trafikken flytte. Legge uteservering også tegner du utendørs for å nyte en varm sommerkveld eller kjølige høst kveld.

Planter benk

Hvorfor ikke legge benk sitteplasser langs tre dekk som er multifunksjonell. En planter benk gir uteservering langs dekk og et hjem for favoritt planter og blomster. Laget av en rekke materialer, inkludert tre, plast eller stein, planter benker er designet rundt et par store beholdere der i stedet for ben, sitter benken på pottene. Blomster i beholdere gi farge og tekstur til tre dekk. Planter benker er allsidig og kan flyttes rundt tre dekk, hvis nødvendig, opprette et samlingspunkt for plass.

Lagring benk

Tuck tre lagring benken langs tre dekk å gi komfortable sitteplasser kan du beundre landskapet og skjule hagearbeid utstyr som slanger og vannkanner. Tre lagringsplass benker legge til en naturlig design vises mens redusere mengden synlig dynge. Lagringsplass benker har ofte ryggen å gi gjestene støtte. For en dekk design, plassere to eller flere lagringsplass benker side ved side til å opprette utseendet på en lang benk.

Provisorisk benk

Opprette en benk for barn med et par kasser eller slagg blokker. Lav til bakken, de er akkurat riktig høyde for små og er også rimelig. Plass tre til fire kasser eller slagg blokker side ved side for å opprette provisorisk benken. Lagre dem på neste partiet å holde dekk ser romslige. Prøve å male dem i lyse farger som aksent omliggende plantene og utendørs tilbehør.

Tilbehør

Tilbehør er avgjørende til benken for å gjøre dem mer behagelig og opprette en koselig og hjemmekoselig visning. Benker med ryggen, som lagringsplass benker, gjøres mer behagelig med et par puter festet til baksiden av benken. Værbestandig materiale som lerret, knyttet til hindrer puten i bevegelse, fungerer godt som en holdbar og langvarig tilbehør. Square puter i lyse og dristig fargene, som rød, appelsiner og gult, ikke bare bidra til å hindre riper og Splinter men gi pakker med farge hele rommet.