Belte brukes til Hoover Turbo 6000

April 30

Hoover Turbo 6000 er en eldre modell Hoover støvsuger som bruker en pose, snarere enn en beholder, som beholder for skitt som fjernes. Det nyere modellen av Turbo er WindTunnel bagless. Belter for Turbo-6000 er tilgjengelig fra en rekke kilder fordi mange av disse støvsugerne er fortsatt i bruk på tidspunktet for denne publikasjonen.

Hoover

Hoover er en av få vakuum produsenter som bruker to belter for å drive børstevalsen. Selv de nyere modellene har to belter, i motsetning til mange andre vakuum produsenter. Beltene koble to trinser og pensel roll.

Belter

En av belter kobler børstevalsen til den ikke-motor skivene. En del produsenter refererer ofte til dette systemet som agitator beltet. Dette beltet spinner børstevalsen å plukke opp skitt og debris fra gulv. Andre beltet kobler den motoriske skivene til den ikke-motor skivene. Den ikke-motor skivene har et område for å koble hver belte. Når belter erstattes, spinne belter samtidig for å operere børstevalsen fra motoren.

Hvordan finne erstatning belter

Fordi dette er en eldre modell vakuum, kontakt Hoovers kundeservice for å finne et sted som selger beltet. Mange Hoover butikker og vakuum reparasjon butikker bestille deler for kunder. Erstatter belter tar bare noen minutter. For å spare penger, Erstatt belter hjemme.

Erstatter belter

Hvis du vil erstatte belter, slå av vakuum og koble den fra veggen. Lå vakuum på gulvet med base av vakuum vendt opp, utsette børstevalsen og base plate. Fjern de bunnplate skruene med en skrutrekker. Etter at platen er fjernet, er belter, motoren skivene, ikke-motoren skivene og pensel roll utsatt. Koble agitator beltet ved å løfte børstevalsen ut og innpakning beltet rundt børstevalsen. Erstatte børstevalsen og koble den andre enden av agitator beltet til den ikke-motor skivene. Skyv en ende av motoren skivene beltet på den motoriske skivene og den andre enden til den ikke-motor skivene. Med belter knyttet, sett pensel valsen tilbake i kabinettet. Bruk hendene til å rulle børstevalsen frem og tilbake for å finne ut om belter og motoren skivene spinne riktig. Erstatte platen ved hjelp av en skrutrekker til fest skruene.