Belleville skive spesifikasjoner

October 2

Belleville skivene er disk kilder som gjelder trykket boltet tilkoblingen å holde forbindelsen stramt. Nøkkelen til å holde en tett forbindelse er å velge riktig vaskemaskinen. Det er tre spesifikasjoner av Belleville vaskemaskinen nyttig for å fastslå riktig vaskemaskinen.

Dreiemoment

Belleville skiver er formet som en membran. Kjegle høyden reiser fra.13 millimeter til 2,10 millimeter. Kraften som er nødvendig å flate membran er knyttet til dreiemoment på bolten. Bruke tilstrekkelig dreiemoment vil tillate vaskemaskinen til en optimal klemme til bolten.

Diameter

Belleville vaskemaskinen måles av den ytre diameteren i tillegg til den indre diameteren. Den ytre diameteren er måling at de fleste påvirker klem evnen til vaskemaskinen. Den ytre diameteren av Belleville skiver varierer i størrelse fra 4.75 millimeter til 63.50 diameter. Bruke en over-sized skive vil redusere lukkekraft generert.

Fullfør

Standard slutt å Belleville vaskemaskinen er fosfat og oljet. Andre utførelser inkluderer browning, mekanisk sink plating, electroless nikkel planting og Delta segl. Konsulter en produkt programmer ingeniør å finne riktig finish for et prosjekt. Bruk av feil kan resultere i vaskemaskinen bli sprø.