Behandling for å drepe innendørs Mold

November 28

Muggsoppsporer overalt---inne og ut--- og den eneste måten å begrense deres vekst er å sikre at hjemmet ikke gir en mold-vennlig miljø. Heldigvis er mold en ganske svak organisme, så det ikke er vanskelig å drepe. Sikre at det ikke kommer tilbake er imidlertid utfordringen. Siden muggvekst kontrolleres av fuktighet, er adressering vannproblemer og fuktighet nøkkelen til langsiktig suksess.

Innledende behandling

Hvis du finner mold vokser i ditt hjem, det er flere måter å drepe: vaske med såpe og vann. vask det med blekemiddel og vann (1 gallon vann til 1 kopp blekemiddel); eller, for en mer naturlig tilnærming, bland 2 kopper vann med enten 2 tsp. tea tree olje eller 20 dråper grapefrukt frø pakke. Kombiner i en sprayflaske og søke for å mold. La tørke og tørk med en fuktig klut.

Uansett hvilken tilnærming du bruker, sørg for å tillate området tørke helt før du flytter møbler tilbake på plass. Dessverre, absorberende materiale som blir moldy, som tepper, tak flisene og gips, vil trolig må byttes; sengetøy eller tepper kan bli kastet inn i vaskemaskinen.

Når du har fått kvitt mold, er det viktig at du identifisere kilden til vann eller fukt og fikse det; ellers vil mold vokse tilbake.

Hindre Mold fra voksende

Siden muggsoppsporer finnes overalt, er det upraktisk å forsøke å eliminere dem. Men ifølge EPA er det flere ting du kan gjøre for å hindre muggsoppsporer finner hjemme gjestfrie:

Fikse lekkasjer og andre vannproblemer som dårlig drenering eller seepage. Bruk en avfukteren og klimaanlegg, og holde fuktighet nivåer lav (30% til 60%) for de beste resultatene. Tørk opp vann som unnslipper dusj gardin. Vent tørketrommelen, bad og andre fuktighet-produserende kilder utenfor. Forhindre kondens på windows, rør og gulv av legge isolasjon. Ikke Installer tepper i områder hvor det er mye fuktighet. Hvis du opplever en flom, ren og tørr fuktig eller våte deler av bygningen innen 24 til 48 timer.