Behandling av løvtre vinylbelegg

March 1

Høyverdig vinyl løvtre legger varmen med parkett hjem til en rimeligere pris. For å holde din vinyl gulv ser som nye, er det viktig å ta vare på det riktig å hindre riper, revet vinyl og en sløv utseende.

Etter installasjon

Vinyl hardvedgulv gulv bør behandles med stor forsiktighet i de første dagene etter installasjon for å gi selvklebende tid å tørke. Holde sømmer beskyttet fra foten trafikk og holde tunge møbler av minst fem dager å hindre permanent komprimering karakterer i gulvet. Du bør også vente fem dager før mopping nye vinyl parkettdekke slik at limet har god tid til å tørke.

Når møbler er satt på nye gulvet, er det lurt å legge følte beskyttere tabeller og stolben slik at de vil gli lett langs vinyl overflate uten å skrape gulvet. Hvis du har møbler som på valser eller hjul, sjekk dem nøye for å sikre at de er i god stand. Hvis de viser tegn på slitasje, erstatte dem.

Regelmessig vedlikehold

Regelmessig rengjøring og omsorg av vinyl parkettdekke vil bevare sitt nye utseende så lenge som mulig. Feie gulvet rutinemessig for å fjerne løst smuss og sand partikler som kan ripe vinyl og kjedelig gulvets finish. Hvis du foretrekker, kan du bruke en støvsuger for å fjerne rusk, bare sørg for å ha beater bar slått av for å hindre skade. For å hindre flekker, rengjør søl så snart som mulig med en myk klut. Ikke bruk skure pads eller andre forurensinger på vinyl tregulv.

Når en grundigere rengjøring er nødvendig, mopp området godt med et mildt rengjøringsmiddel og vann. Gulvet skal skylles godt med rent vann for å hindre buildup av såpe rester. For å bevare gulvets glans, gjelde gulv voks parkettdekke vinyl som anvist av gulvets produsent.