Begrensende faktorer for sommerfugl orkideer

October 19

Begrensende faktorer for sommerfugl orkideer

Butterfly eller møll orkideer, også kjent som phalaenopsis orkideer, er hardfør blomster som produserer lyse blomster i en rekke forskjellige farger. Holde sommerfugl orkidé sunn innebærer gir det riktig voksende miljø; problemer med sommerfugl orkidé ofte skyldes dårlig jordsmonn eller vekstforhold, og har skade blossom produksjon.

Lys

Sollys er en avgjørende faktor i veksten av orkideer. Selv om butterfly orkideer er skadet av direkte sollys, er eksponering for indirekte sol hele dagen gunstig for produksjon av blomster. Direkte sollys scalds bladene av orkideer og hindrer den fra å sette ut blomster, begrense den samlede veksten av orkideer under den aktive voksende sesongen. Holde butterfly orkideer direkte sollys å holde dem friske og produsere blomstrer hvert år.

Vann behov

Butterfly orkideer krever regelmessig vanning hvis de skal produsere blomstrer. Dehydrering stopper orkideer fra produsere blomstrer og gjør butterfly orchid anlegget mer utsatt for skadedyr og sykdom. Vann butterfly orkidé regelmessig, men unngå oversaturating røttene av anlegget, som fuktighet suffocates røttene og dreper orkideer. Tillat ikke jorden rundt en sommerfugl orkidé tørke, da dette fører til dehydrering over en kort strekning av gangen.

Gjødsel

Gjødsel er viktig for sunn produksjon av blomster på en sommerfugl orkidé. Uten månedlige programmer orkidé gjødsel behovene til anlegget og instruksjonene på pakken, antall blomstrer produsert vil være redusert og den samlede veksten av phalaenopsis orkideer vil bli forkrøplet og svak. Bruke gjødsel til jord rundt foten av orkideer å holde anlegget sunn og voksende gjennom sin aktive sesong.

Beskjæring

Phalaenopsis orkideer har potensial til å produsere to sett med blomster i en vekstsesong, som orkideer er beskjæres til rett tid. Etter at orkidé faller sitt første sett av blomster, sviske stammen tilbake til punkt bare over en blomst-node. Dette gjør orkidé å sette ut blomstrer et sekund tid i vekstsesongen. Sviktende å beskjære før stem snur brun hindrer orkideer reblooming, men, og sender orkideer i en sovende tilstand.