Begonia tilpasninger

November 9

Begonia tilpasninger

Populære begonia anlegget, ofte kalt en tuberous begonia, har flere tilpasninger. Mens fortsatt teknisk begonier, disse plantene kommer i er flere farger enn kjernegruppen og deres blomst mønstre forskjellige. Noen forskjell i bladverket kan også vises i disse tilpasningene. En ting som ikke er tilpasset med denne varianten, er imidlertid den begonia måtte være plantet i et skyggefullt sted hvor det er skjermet fra vinden.

Begonia foliosa Kunth eller Fuchsia Begonia

Fuchsia begonia ble først hybridiserte i 1825 av Humboldt og Bonplant. Det dyrkes hovedsakelig i Colombia, men noen varianter finnes også i Hawaii. Det er preget av sine små hvite blossoms som vises veldig roselike før åpningen. Det er vanligvis fem til seks blomster på hver stilk. Av fuchsia begonia er veldig shrublike funksjoner liten, grønne blader. Hele anlegget er ganske stor for en begonia og står ca 2 fot høy ved forfall.

Begonia Hirtella eller brasilianske Begonia

Den brasilianske begonia ble først nevnt i Hawaii i 1999. Det anses å være invasive det er en flerårig i miljøet. Dette anlegget kan også være ble dyrket i andre områder, men vises i sub tropiske klimaer. Denne varianten er mye mindre og har lyse grønt løv hårete stilk og veldig små hvite blossoms. Ved forfall er anlegget vanligvis kortere enn 8 inches.

Begonia reniformis Dryand eller Grapeleaf Begonia

Denne rekke begonia ble først introdusert i England i slutten av 1700-tallet, men var ikke allment offentliggjort i kataloger til 1850. Det vanligvis blomster fra vinteren til våren, en meget hardfør rekke begonia som tåler kjøligere temperaturer. Bladene er lys grønn funksjonen hårete stammer. Denne varianten er høyere enn andre begonier og, som navnet antyder, ligner sterkt en drue plante. Blomstene er svært liten og hvit.

Begonia heracleifolia Cham. & Schelcht- eller Starleaf Begonia

Denne typen begonia funksjoner svært store blader som stjerneformet. Bladene på modenhet varierer i størrelse fra 8 til 13 inches bredt og er veldig mørk grønn og læraktig. Undersiden av bladene er en mørk burgunder farge. Blomstene, som vises i tidlig om våren, er lys rosa og veldig små. Dette anlegget er innfødt til Mexico og ble først introdusert til USA i Miami av en samler av planter.