Bed Bug Infestation behandling

March 18

De fleste, inkludert pest kontroll operatører, har sannsynligvis ikke sett en bed bug siden andre VERDENSKRIG. Hygiene forbedring i utviklede land og bruk av DDT og andre faste insektmidler i 1940 og 50s eliminert nesten bed bugs i disse landene. Under ' 40s og ' 50s sengen avlyttinger forble utbredt i Asia, Afrika og Øst-Europa og de er nå vende tilbake i USA. Økt innvandring fra uutviklet land og registrering avbestillinger av EPA av de mer effektive insektmidler antas å være årsaken til fornyet infestations bed bugs i USA.

Anerkjennelse

Før en plage kan behandles adekvat, må en person kunne gjenkjenne deres mål. Bed bugs er små, rødbrun i fargen, har flatet ovale organer, ca 3/16 tommer i lengde og kan lett forveksles med ticks eller kakerlakker. De flyr ikke, men kan flytte raskt over gulv, vegger og tak.

Bed bugs bite normalt folk om natten mens de sover av piercing huden og tegning blod gjennom en langstrakt nebb. De mate for 3 til 10 minutter, men sjelden forstyrre personen som de fôring.

Livssyklus

Voksne hunner legger en, to eller flere egg daglig og i løpet av livet, de lå hundrevis. Eggene er hvite, omtrent på størrelse med en støv fliken når etablert, de er trege som tillater dem å følge overflater. Eggene klekkes nymfer som ligner voksne, men er mindre, strå-farget og på størrelse med et knappenålshode. Under veksten av nymfene molt de fem ganger før de når modenhet. Det kreves en blod måltid mellom molts for deres veksten å fortsette. Men nymfer kan gå måneder uten fôring og voksne kan gå et år eller mer.

Gjemmesteder

Før bed bug infestations kan behandles effektivt, må alle sine skjulesteder plasseres. Bed bugs er aktive om natten og skjule på dagtid i sprekker og kløfter. Først skjule de nær en seng vanligvis på madrassen, under spiralfjærer, bak hodegjerde eller i en night stand. Hvis feilene ikke kontrolleres etter introduksjonen, de flytte til andre deler av huset og finnes bak veggmontert bilderammer og speil, under kantene av av verktøybasert teppe, bak elektriske bryteren og utløp plater, blant klær og rot i skap og klokker, TV, telefon og røykvarslere. Gjemmesteder merkes med mørke flekker eller flekker som er tørket ekskrementer. Vanligvis kan egg skall og molted nymfe skinn sees også.

Gjenkjenning

Gjenkjenning er svært vanskelig og en profesjonell skadedyrbekjempelse operatør, opplevde bed bug kontroll, bør vurderes. En lommelykt og forstørrelsesglass bør brukes i å søke etter sengen avlyttinger på grunn av sin størrelse og mørke steder der de skjule. En grundig søk etter sengen avlyttinger tar flere timer.

For en vellykket inspeksjon, skyv alle møbler fra veggene, fjerne og tom skuffer, koble veggmontert hodegjerde og fjerne og skille alle rot og klær fra skap. Etter ferdigstillelse av disse oppgavene alle elementer, overflater, sprekker og kløfter nøye undersøkt for sengen avlyttinger. Alle overflater på madrasser og sitteputer undersøkes også. Gasbind gulvbelegg trekkes fra bunnen av spiralfjærer tilgang for inspeksjon.

Kontroll

En kombinasjon av behandlingsmetoder må bli kvitt en struktur av sengen avlyttinger. Vanligvis infested madrasser og sofaer må forkastes. Noen ganger, men kan madrasser og boksen fjærer lagres ved encasing dem i beskyttende deksler spesielt utformet for beskyttelse mot sengen avlyttinger. Dekker brukes for allergi lettelse fungerer også bra. Hvis lukket ordentlig, vil sengen avlyttinger inni plast dekker til slutt dø.

Infested sengetøy og klær er hvitvaskede i varmt vann på et minimum temperatur på 120 grader F. elementer som klær som ikke kan renses, leker, sko og ryggsekker kan plasseres i en tørketrommel på høy varme i 10 til 20 minutter. Varene, uegnet for plassering i en tørketrommel, forseglet i plastposer og igjen i solen eller en lukket bil for en hel dag. Når elementer er plassert i solen, temperaturen kontrolleres for å sikre at 120 grader F eller opprettholdes over. Elementer er løst forseglet i feil slik at alle overflater er oppvarmet.

Når bed bugs har blitt eliminert fra klær, elementer sengetøy og andre, så huset må behandles. En god behandling strategi er å spray baseboards, tepper og gulv med en pyrethrin som delatmethrin eller cyflutrin. Disse insektmidler brukes vanligvis med en hage-type pumpe sprøyta. I tillegg er en støv, som et produkt som inneholder pyrethrins og piperony butoxide, blåst inn i sprekker og kløfter med en blåsebelg støvkost.