BBQ Pit instruksjoner

January 6

BBQ Pit instruksjoner

En BBQ grop i bakgården er en congregating for sammenkomster blant familie og venner. BBQ groper bringe varme og frisk-kokt mat i hagen området. Har en profesjonell installere en BBQ pit i din bakgård lyder ideal, men kan være vanskelig på lommeboken. Du kan bygge din egen BBQ gropen for en brøkdel av prisen det ville ta for å ansette en profesjonell med litt fritid og noen materialer.

Instruksjoner

•Decide på målene for din personlige BBQ gropen. En liten BBQ pit er 3 fot 3 fot. En stor BBQ pit kan overskride størrelsen på 10 fot 4 fot; men er dette unødvendig stor for de fleste bakgårder. Bestemme hva du har plass til og hvor mye plass du trenger realistisk når matlaging. En liten pit fungerer for de fleste huseiere.

•Measure ut størrelsen på din grav på bakken og gravingen til den samme størrelsen. Grøften bør være 4 inches bredt og 2 inches dyp. disse målingene er basert på en typisk rød murstein bredde og høyde.

•Lay et lag med murstein over hele grøft og Påfør et lag med mørtel med sparkel. Bygger et ekstra lag av murstein på mørtelen, trykke dem lett med gummihammer for å sette dem solid i mørtelen. Gjenta denne prosessen for to flere lag av murstein.

•Mark ut et mål for åpningen foran BBQ gropen; to eller tre murstein lengder vanligvis være tilstrekkelig for små BBQ gropen. Dette er hvor tre legges og brannen vil bli stelt til.

•Continue lagdeling murstein i ovenfor nevnte mote, denne gangen stopper merket av foran åpne på hver rad. Bygge BBQ pit opptil 4 fot i høyden med lagdelt murstein. La tørke i 48 timer før bruk.