BBB metoden Kiddie Pool rengjøring

October 18

BBB metoden Kiddie Pool rengjøring

Det kan være svært fristende å tømme og fylle en kiddie pool alle dagene i stedet for rengjøring. Men etter en sommer du vil kaste bort 300 til 600 gallons av vann unødig. Bruke metoden BBB for å holde kiddie bassenget rent.

Boraks

Boraks er tilgjengelig i Klesvask midtgangen i matbutikk og vil øke pH i vannet. PH påvirker alt fra effektiviteten av bleke rent vann til hvordan vannet vil påvirke svømmere. Når pH av balanse, kan svømmere ha rød, irritert øyne og kløende hud. Ideell pH for bading er mellom 7.2 og 7.6. Ca 1/2 en teskje behandler en kiddie pool med 26 gallon.

Bleach

Den aktive ingrediensen i husholdningenes blekemiddel, natriumhypokloritt, er den samme som den aktive ingrediensen i pakket klor. Blekemiddel er sanitizer som holder vannet fritt skadelige organismer. 2 ts behandler en kiddie pool med 26 gallon.

Natron

Natron vil øke total alkalitet av vannet. Alkaliteten holder pH stabile som deretter kan bleke fjerne flere bakterier og forurenser. Om en 1/2 en teskje av natron behandler 26 gallons av vann.