Bat huset Tips

November 28

Alle som er interessert i naturlige skadedyrbekjempelse bør vurdere å installere noen bat hus på deres eiendom. Ved å installere bat hus, vil du se en reduksjon i antall ordensforstyrrelser hage skadedyr på eiendommen. Faktisk, kan en flaggermus fange og spise hundrevis av insekter i en time. En hel koloni av flaggermus kan beskytte gården og dramatisk kuttet ned insekt skade til avlinger. De er spesielt om hvor de hønsehus flaggermus er skjøre skapninger. Tipsene nedenfor vil øke sannsynligheten for de velger å hønsehus i bat hus.

Bat huset Design

I motsetning til fugler bosette flaggermus ikke seg bare hvor som helst. De ser for roosting områder som er spesifikke for deres behov. Flaggermus foretrekker boliger som er minst 20 til 24 inches i høyde og 12 til 14 inches i bredde. Indre av the bat huset bør ha partisjoner/riper som flaggermus kan henge fra. Partisjoner skal omtrent en tomme fra hverandre. Landingen området utenfor bat huset skal være tilstrekkelig og romslig nok, så noen flaggermus kan lande og gå inn i huset på samme tid. En landingsplass som er seks inches fungerer bra. Flaggermus synes å foretrekke hus som er laget av kryssfiner eller sedertre.

Bat huset plassering/montering retningslinjer

Flaggermus er tiltrukket roosting områder som ansikt øst eller Sør. Bat hus kan montert på stolper, på sidene av bygninger eller plassert i trær. Disse tre områdene pleier bat hus i trærne å være mindre opptatt at de montert på stolper eller på sidene av bygningene. Uansett hvor du monterer bat huset, bør det være minst 15 fot fra bakken. Gruppering bat hus sammen er en god idé, spesielt hvis du prøver å tiltrekke seg en koloni av flaggermus.

Spesielle Tips

Flaggermus generelt hønsehus i en kvart mile vann der insekter samles. Hvis du har en dam, bekk eller innsjø på eller nær din bolig, vil finne hus i nærheten av disse områdene øke sannsynligheten for at flaggermus hønsehus i bat hus. Plassere bat hus i områder som får sollys er også en god idé. Forskning av Bat huset bevaring har vist at de mest vellykkede bat hus får 10 eller flere timer med sollys om dagen. Hvis bat husene ikke bebodd etter ett år, kan du flytte dem til et annet område.