Båt hjemme rengjøring rettsmidler

May 3

Båt hjemme rengjøring rettsmidler

Som våre hjem krever båter regelmessig renhold. For fortøyde eller forankret båter, konstant eksponering for elementene og windblown skitt forårsake dekk å bli skitne. Tradisjonelle runabouts, pontong båter og lukket hytte fartøy også krever regelmessig renhold for å holde dem i Bristol tilstand, et Nautisk begrep som beskriver en velholdt gullende ren fartøy. Når rengjøring en båt, mange husholdning rengjøringsmidler, som rensemidler, vaskemidler, metall polerer, såper og konserveringsmiddel treprodukter, gir tilfredsstillende resultater.

Renset

Skrubbing dekk, fjerne søle karakterer fra bysse eller rengjøring synker, husoldning renset utføre like bra på båter. Hvis du får noen, er slipende rensemidler å foretrekke fordi de ikke vil mar benkeplater. Populære merkenavn inkluderer Bon Ami og Bar Keepers venn. Hvis du ikke finner disse, vil vanlig natron gjøre nesten så godt en jobb. Natron har den ekstra fordelen av oppløses i vann, noe som bidrar til en skitten dekk skyll rent med et minimum av innsats. Det er også helt nontoxic og miljøvennlig.

Vaskemidler

For vask portlight gardiner, sengetøy, glidelås pute dekker eller vinsj luer, bruker vanlige vaskemidler. Vaskemidler finnes nesten overalt på svært rimelige priser. Hvis hvitvasking noen av disse elementene for første gang, er det best å vaske dem i kaldt vann og air-dry dem for å minimere risikoen for svinn.

Trebeskyttelse

Mange båter, særlig eldre modellen seilbåter, har teak skott og hyller i salongen eller salonger. For å fjerne flekker, lyse overflater og remoisturize tre gi spesielt formulerte tre konserveringsmidler/rengjøringsmidler de beste resultatene. Produkter som inneholder sitron olje fungerer spesielt godt, som sprøytes-på produkter som Scott flytende gull.

Metall polish

Hvis krom vimpel pole er farget, bue prekestolen ser kjedelig eller gongongen må skinner, finnes det en rekke husholdning metall polish du kan bruke. Finne et merke som inneholder et lavt nivå av slipemidler som ikke vil ripe. Velprøvde valg, som også vil polsk kobber, er Brassó.

Olje såper

Hvis din salong er utstyrt med teak og holly eneste, vil det til slutt bli farget fra fortsatte foten trafikk. For å rengjøre den, trenger du en mild såpe som er formulert til ren tre uten å skade den. Et utmerket valg er Murphy Oil såpe. Merket er skånsom, men likevel fjerner smuss og skitt. Når overflaten er renset, håndkle den tørre og deretter ventilere hytta til sålen tørker helt. Motstå fristelsen til å bruke voks sålen. Den vil beskytte skogen, kan du opprette en forsinket fare.