Bassenget vedlikehold for nybegynnere

September 7

Bassenget vedlikehold for nybegynnere

Opprettholde et rent basseng er nødvendig å nyte din egen stykke privat havet. Holde vannet kjemiske målinger på anbefalte nivåer sørger for en morsom og trygg bading miljø. Bruke vanlige kjemikalier som klor, metall reduserer og klarhet løsninger holder vannet skikkelig vedlikeholdt i sommersesongen. Daglige og ukentlige tester for å holde bassenget åpen for alle.

Åpning

Sommermånedene markerer begynnelsen av sesongen for mange svømmebasseng. Dette er tiden når bassenger bør replenished med vann og behandlet tungt kjemikalier etter å ha satt inaktiv over vinteren. Fjern dekselet og koble alle slanger som kobles fra bassenget på pumpen. Husk å fjerne filter dekke brukes for winterization.

Hjelp av en våt/tørr vakuum eller en skimmer, Fjern alle feil og blader. Fjern større rusk før slå på pumpen så filteret ikke bli tett. Bruk klor sjokk for å drepe noen alger eller organismer som gjorde bassenget hjem utenom sesongen.

Sjekk pH og klor nivåene av vannet med en kjemisk strimmel eller test kit. PH-nivået bør lese litt over nøytral, mellom 7,2 og 7,6 deler per million (ppm). Et klor nivå 1 til 3 ppm bør opprettholdes gjennom hele sommersesongen. Bruk algaecide behandling ukentlig hindre at alger blir. Fjerne feil og blader daglig for å gjøre vannet klarere og renset fra rusk.

Kjemikalier

Bassenget vedlikehold er ingenting uten riktig kjemikaliene å balansere sammensatte nivåer i vannet. Legge klor sjokk og tabletter med pH increaser eller decreaser regelmessig. Nivåer for pH og klor bør kontrolleres minst en gang i uken. I tillegg bruk metall decreaser og algaecide når nivåene ikke er normalt, etter kraftig regn eller vann tillegg. Saltvannsbasseng bør testes regelmessig for kalsium nivåer å opprettholde riktig saltinnhold.

Det er også viktig å sjekke alkaliteten i bassenget. Alkalitet nivåer hjelpe stabalize pH målinger. Alle kjemikaliene hjelpe utgjør totalt oppløste faste stoffer (TDS) måling. TDS er anbefales 1500 ppm.

Bortsett fra vannet må andre deler av bassenget sjekkes. Tømme filteret og skimmer ofte. Skimmer samler mange bugs, blader og store partikler før de kommer inn filteret. Sjekk skimmer daglig og filteret hver uke for å tømme ut pollen og hår. Pumpen skal backwashed å rense ut noen skitne sand partikler i.

Resultater

Regelmessig vedlikehold av bassenget holder problemer lavt og forlenger livet av strukturen. Daglig vedlikehold kan forhindre en lengre, mer komplekse problemet. Kjører bassenget pumpen alle dag ensrues et rent og krystallklart svømming miljø. Visse metaller som jern, føre misfarging av bassenget duken hvis venstre ubehandlet. Skadelige bakterier er også redusert takket være daglig vedlikehold.

Ferie

Selv når du er på ferie, må du sørge for at bassenget er riktig vedlikeholdt. Spørre en nabo, et familiemedlem eller en pool-tjenesteleverandør regelmessig sjekke på enheten å kontrollere at alt er i orden mens du er borte. De kan legge til kjemikalier og rense bassenget av alle partikler. Dette assistanse er nyttig ikke har en rot når du returnerer fra ferie.

Lukke

Feilfri bassenget grundig en siste gang før stengetid i slutten av sommeren eller høsten. Balanse alle kjemikalier og kaste i ekstra mengder sjokk å avskrekke bakterievekst. Koble alle slanger og Plasser dekselet tilbake over filteret og på toppen av bassenget for å hindre frysing.

Fordeler

Et rent basseng er ikke bare pen, det er også sunt. En trygg og frisk svømming forhold er gjort mulig av daglig vedlikehold. Dette er en topp bekymring for fleste av bassenget eiere som ønsker å gjøre det meste ut av sine investeringer.