Bassenget varmtvannsberederen installasjon

April 21

Svømmebassenget varmeovner vanligvis kjøres på naturgass eller propan. Solar og varmepumpe ovner er popularitet. Uansett hvilken type basseng varmtvannsberederen installasjon velger du, ikke kan du kunne gjøre hele installasjonen selv, på grunn av lokal kode krav. Kanskje du kunne sette svømmebasseng oppvarmet på plass og fest sin avløp, men i de fleste byer må du leie en rørlegger til å installere og koble gass linjene. I noen kommuner, kan du også være nødvendig å ansette en elektriker kjøre ledninger.

Instruksjoner

•Velg en plan overflate i 2 til 5 fot bassengfilteret for bassenget ovnen å sitte på. Du kan konfigurere den lengre bort hvis nødvendig, men du må kjøre mer varme hvis du gjør. Lar tilstrekkelig rom for luften kan sirkulere rundt varmeapparatet. Opprette en Notisblokk sement blokker eller murstein som et solid grunnlag for svømmebasseng varmtvannsberederen installasjon. Nivå i frimureriet som du setter den på plass.

•Start av svømmebassengets filtreringssystem. For sikkerhet, kan du slå av strømforsyning til svømmebassenget.

•Measure avstanden mellom tilbakeslagsventil filter og vik ventilen i varmeapparatet. Cut et stykke PVC-rør som lengde, med en baufil. Diameteren på PVC-rør, avhengig av størrelsen på tilbehøret både filteret og varmeapparatet. Denne datakanalen kjører filtrert vann i ovnen.

•Apply rør fest på utsiden av ene enden av PVC-rør, bruke penselen som følger med den. Skyv riktig størrelse montering på enden av røret. Gjenta på den andre enden av datakanalen. La limet tørr for en kort tid. Koble rør endene til filteret tilbakeslagsventil og varmeren innløp ventil.

•Measure og kuttet PVC-rør som er lang nok for å dekke avstanden mellom stikkontakt ventilen i varmeapparatet og svømmebassengets inntak ventil. Legge beslag på røret med rør lim, og sett røret på plass. Denne datakanalen kjører oppvarmet vann i bassenget.

•Schedule en servicehenvendelse med en rørlegger kjøre gassledningen. Han må installere en utkobling ventil på slutten av gjeldende gass linje, i tillegg til å kjøre en ny gassledning til svømmebasseng varmeapparatet. Når du kobler den nye linjen til bassenget varmeapparatet, bør rørlegger sjekke for lekkasjer av spritzing vann på tilkoblinger og leter bobler.

•Plugg gassvarmer til en tilgjengelig 120-volts stikkontakt. Stikkontakten må være en bakken feil krets interrupter (GFCI).

•Start elektrisitet til bassenget. Slå på svømmebasseng varmeapparatet. Angi termostaten. Tillate varmeren litt tid for å varme bassenget er vannet, og så sjekk temperaturen. Justere temperaturen etter behov.

Tips og advarsler

  • Besøk lokale bygningen koder kontor før du kjøper din svømmebasseng oppvarmet. På den måten vil du vite nøyaktig hva du kan gjøre og hva en lisensiert profesjonell må gjøre. Fullføre papirarbeidet for noen bygningen tillatelser du trenger før du starter prosjektet.
  • Noen svømmebassenget varmeovner må være hard-telegrafert til en elektrisk krets. Leie en elektriker, med mindre du har elektriske ferdigheter til å utføre denne oppgaven.