Bassenget mestringsstiler

June 5

Bassenget mestringsstiler

Bassenget mestring er en kanter som går over toppen av bassenget i terrassebord ved bassenget. Det er både en design og en strukturell element; den legger stil samtidig bassenget holde formen. Dessuten, er det en sikkerhetsfunksjon. Det hindrer at svømmere blir skadet når du får ut av bassenget. Bassenget mestring kommer i ulike materialer---murstein, betong, aluminium og stein, for eksempel--- men det er noen stiler som er mest vanlig.

Bull-Nosed

Bull-nosed mestring er den mest populære typen bassenget mestring. Det er litt mer enn en lue, vanligvis laget av stein eller betong, med to sidene sammen i 90-graders vinkel--- men vinkelen har vært avrundet for å gjøre en jevn kurve. Det er enkelt, men brukbare, og er mindre sannsynlig å utgjøre en fare for svømmere siden den skarpe kanten er fjernet.

Utkragete

Utkragete coping former en L-formet cap---en flat-topped lue med en 90-graders vinkel som faller over kanten i bassenget. Dette er et svært moderne, svært teknologisk utseende med en moderne følelse. De hengende er på nivå med dekket av bassenget, og bunnen av L utvides forbi siden av bassenget. Dette gjør terrassebord synes å være mye tykkere enn det egentlig er, gir en følelse av massiveness.

Valsede kanten

Valsede kanten mestring er en slags halvsirkel---avrundet på siden som vender inn i vannpytt---som presenterer svømmere med en glatt overflate som ikke vil ripe dem. Men toppen av kurven er hevet litt over nivået på terrassebord, og kanten av den flate siden gir en fingerhold svømmere kan bruke til å trekke seg ut av bassenget.

Grove kanten

Noen ganger referert til som "grov-kuttet" mestring, er grove kanten bassenget mestring laget av grov stein. Teksturen av stein gir bassenget et mer naturlig utseende, som om det kunne har blitt konstruert fra hånd-meislet rock. Farging av naturstein er sjelden uniform gjennom hver brikke, kan strukturert kantene opprette en unik effekt.

Variasjoner

Mens disse fire typer er de vanligste, er det ikke uvanlig å finne bassenget mestring selskaper som tilbyr alle slags variasjoner. Navn som rettlinjet, jevn kant og omvendt vinkel (bare for å nevne noen), og med ulike materialer som mestring kan gjøres i finner bassenget eiere vanligvis noe som gir unike stil de har i tankene for badebassenget.