Bassenget maling problemer

October 31

Den vanligste måten å overflaten et basseng er ved hjelp av paint. Finnes det en rekke farger, og det er en kostnadseffektiv måte å overflaten eller pels et basseng. Det finnes tre forskjellige typer av maling som brukes til overflaten et basseng: epoxy og klorinerte gummi base vannbasert akryl.

Bassenget malingstyper

Epoxy bassenget maling brukes hovedsakelig på bassenger som er nylig konstruert eller som har hatt tidligere belegg med epoxy maling. Epoxy er holdbart og vanligvis varer noen steder fra syv til ti år. Det står opp godt til UV-stråler, rengjøringsmidler, og ulike kjemiske behandlinger. Klorerte gummibasert maling er ikke så dyrt som epoxy maling, men det er ikke så holdbare heller. Mens det varer bare om tre til fem år, er det lett å bruke og enkelt å bruke. Den kommer i en rekke farger. Vannbasert Akryl maling brukes på alle typer underlag. Det er enkelt å bruke og lett å rydde opp. Kommersielle bassenger som er malt regelmessig normalt bruk denne maling.

Vanlige problemer med bassenget maling

Filtrert er et vanlig problem med bassenget maling, og det kan ikke stoppes. Bruk en lys syre vask for å lyse opp maling på bassenget. Rengjør overflaten med en lett blanding av muriatic acid og vann. Skyll den godt og deretter fylle bassenget.

Hvis vannet er kjedelig og disig og en hvit pulveraktig stoff er gni av på hender eller føtter, er maling i ferd med å bryte ned og bli kalkholdig. Korrigere dette ved å justere alkaliteten i bassenget. Mens 175 PPM er målet, bør alkalitet gå ikke lavere enn 150 PPM og ikke være høyere enn 200 PPM. Ikke bruk harde støt behandling, som dette vil også føre til at malingen bli kalkholdig.

For å forhindre blemmer eller bobler, bruke maling på en ren og tørr overflate. Gjelde ikke maling for tett som dette også forårsaker blemmer i maling. Hvis bassenget er i et område som mottar direkte sollys, skyggelegge det å holde malingen blir for varm eller varm. Feilfri bassenget regelmessig å holde malingen blemmer. Ikke bruk maling under en varme årstiden eller under varmere del av dagen, som temperaturen på tidspunktet for søknaden vil påvirke maling. Hvis malingen blemme, enten oppdatere bassenget eller områder som har blemmer.