Bassenget lys installasjon

September 6

Bassenget lys installasjon

På en varm dag er ikke noe mer forfriskende enn en bakgård svømmebassenget. Moroa har ikke stoppe når solen går ned, skjønt, så lenge du har lights installert i bassenget. Bassenget lys gir en helt ny dimensjon moro. Installere lysene er ikke vanskelig eller tidkrevende og vil holde bassenget sterkt opplyst og trygt for svømming natten.

Instruksjoner

•Velg lysene best egnet til bassenget. Batteridrevet sugekoppen lysene er enklere å installere, men krever hyppig batteri endringer. Fast undervanns lys har lengre liv, men kan opprette en tripping fare i umiddelbar nærhet av bassenget hvis ledningen ikke er skjult. Fast lys også krever tilgang til en utenfor stikkontakt tett ved.

•Fyll en bøtte med vann og senke hvert lys å teste noen lekkasjer i lys. Det bør være noen synlige bobler kommer fra neddykket lys siden som skulle tilsi at lyset er ikke vanntette og må ikke brukes.

•Sett inn batterier i sugekoppen lysene. Angi intern tidtaker og plassere lyset på flat. Trykk fast på lampen for bassenget veggen og bekrefte det holder seg på plass.

•Fjern den øvre kanten av en hard vegger svømmebasseng installere fast lys. Feste lysene veggen av bassenget med maskinvaren leveres med lys og i henhold til produsentens instruksjoner. Plugg lysene i en stikkontakt og erstatte den øvre kanten av bassenget. Skjule ledningen per retningslinjene fra produsenten slik at det ikke utgjør en tripping fare.

Tips og advarsler

  • Husk alltid å manuelt slå av sugekoppen lys når bassenget ikke er i bruk for å spare batteriene.
  • Når du bruker fast lys, må stikkontakten være nært nok for lett ledningen til nå uten å bruke en skjøteledning. Det er en risiko for vann får i forbindelsen mellom lys ledningen og skjøteledning og forårsake elektrisk støt.