Bassenget lekkasje deteksjon & reparasjon

March 4

En lekker bassenget er et alvorlig problem som bør aldri ignoreres. Ifølge svømmebasseng lekkasje løsninger, selv et hull på størrelse med en blyant tips kan forårsake hundrevis av galle å lekke fra en pool hver dag. Bortsett fra å kaste bort vann, en lekker bassenget kan føre til strukturelle problemer og kan forstyrre pool vannkjemi. Og mens reparere bassenget lekkasjer er vanligvis en enkel, grei prosess, oppdager lekkasjer kan være plagsom.

Symptomer

Det vanligste symptomet på en lekker pool er et merkbart lavere vann-nivå. Men fordi enkelte bassenger er utstyrt med automatisk fylle systemer, observere en nedgang i vannstanden ikke er alltid mulig. I slike tilfeller kan høyere vann bill tjene som en indikasjon. Andre symptomer på en lekker pool er våt eller grøtaktig områder av bakken ved siden av bassenget er base, samt en økning i alger vekst, som er et resultat av nye, ubehandlet vann som strømmer stadig inn i en pool erstatte lekker vann.

Diagnose

Hvis bassenget har symptomer på en lekkasje, kjøre en diagnostisk test for å sikre at problemet er en lekkasje og ikke et resultat av fordampning eller overmål sprut. En av de mest populære- og enkleste - testene for å diagnostisere bassenget lekkasjer er bøtte testen. Testen må du fylle en bøtte med svømmebasseng og plassere den på et skritt inne bassenget. Deretter merke vannstanden i bøtte på siden av bøtte og merke vannstanden i bassenget på siden av bassenget. Etter 24 timer, hvis Pools vannet nivå har falt betraktelig, mens bøttes vannstanden har ikke, er sjansene du har en lekkasje. Hvis den bøttes og bassenget er vannet nivå både slipper, er fordampning trolig årsaken.

Finne kilden

Når du har diagnostisert en lekker pool, kan du begynne å søke etter kilden til lekkasjen. En felles strategi for å bestemme kilden er å legge farget fargestoffer vannet nær mistenkt lekkasje områder. Disse områdene kan omfatte synlige sprekker i du er Pools sider, områder hvor rekkverk og andre inventar knytte til bassenget er sider og i bassenget er skimmer. Hvis det finnes en lekkasje, fargestoff flyter i retning av kilden og til slutt bli sugd ut.

Reparere taktikk

Reparere en lekk bassenget vanligvis krever at du tømme bassenget til under nivået av sprekk, hull eller annen kilde. Med betong eller gips svømmebasseng, dekk det berørte området med kommersielle bassenget patch eller hjemmelaget bassenget oppdateringen, som du kan opprette ved å blande Portland sement, sand, vann og akryl bindemiddel til en peanøttsmør konsistens. For en vinyl eller glassfiber pool er med marine fugemasse det beste reparasjonsalternativet for lekkasjer. Men med alle typer bassenger, kan basseng putty være en effektiv kortsiktig løsning for å stoppe lekkasjer. Den viktigste fordelen med basseng putty er at du kan bruke den under vann.