Bassenget gjerde koden & krav i Houston

May 3

Bassenget gjerde koden & krav i Houston

Svømmebasseng i Houston er regulert av byen Houston med statlige og lokale lover. Ikke bare trenger bassenger i inngjerdet og gated skap, de også må passere vannkvalitet tester og ha sikkerhetsutstyr i nærheten. Offentlig eller halvoffentlig bassenger undersøkes i tilfeldige intervaller. Department of Environmental Health i Houston overvåker tilstanden til bassenger, inkludert de i private hjem, og vil fine eiere for brudd.

Fekting

Alle bassengene i Houston må ha en 4-fot-høy gjerde rundt dem og sikres med en selvstendig latching gate i samme høyde. Gjerdene må ikke alle hullene eller åpninger større enn 4 inches og de må være permanent festet til omkretsen av bassenget.

Porten for bassenget gjerdet må være selvlukkende låsen ligger på innsiden av porten hindre barn i å bruke en stol for å åpne porten. Porten må være 48 inches av bakken.

Privat svømmebasseng i eneboliger må oppfylle kravene for samme gjerde som offentlige og halvoffentlig bassengene, selv om det er ingen spesifikke krav som blokkerer tilgang til bassenget fra bakgården hvis det er et gjerde rundt omkretsen av hagen.

Belysning

Alle bassengene må ha tilstrekkelig belysning natten for trygg svømming. Svømmebasseng i Houston krever byggetillatelse og bebyggelsesplan gjennomgang og gjennomgang styret bestemmer hvor mye lys er nødvendige basert på størrelsen på bassenget.

Avløp

Under Houston koder må alle bassengene en anti-entrapment avløp dekke eller enhet dekker avløp dekselet som vil hindre noen fra å bli sugd inn i vakuum avløpet skaper. Alternativer til anti-entrapment avløp er pumper som forstand når strømmen er blokkert og slå umiddelbart.

Svømming sikkerhet

Offentlige og halvoffentlig bassenger må ta stolper eller livet preservers på tau for svømmere i nød. Dybden av vannet må også være merket på sidene og omgir bassenget. Byen forbyr dykking i bassengene mindre enn 6 fot dypt og krever tegn skal bokføres i bassenget om.

Offentlig og halvoffentlig har ikke objekter innenfor dem som ville skape en fare for brukere. Glass en gutt er forbudt i disse bassengene. Bassengene må også ha tilstrekkelig dusjhoder for svømmer å vaske før bassenget og før du avslutter.

Vannkvalitet

Vannet i svømmebassenget i offentlige og private bassenger i Houston må være ren, enten det er behandlet med klor eller alternative metoder. I klorerte bassenger, vannet må ha 1 til 3 deler per million (ppm) skal klareres for svømming. Bassengene er stengt inntil hvilket klor oppfyller standarden. Bøter kan brukes og svømmebasseng stengt til eieren viser at vannet møter helse avdeling standarder for trygg bading.