Bassenget fekting lover i Washington

December 12

Fordi Washington state gjenkjenner drukning som en av de viktigste årsakene til dødsfall som barndom, har en rekke svømmebasseng gjerde lover i stedet. Det er ansvaret til kommunale code administratorer å sørge for huseiere følge Washington bassenget fekting forskrifter samt eventuelle etablert av de lokale kodene. Selv med en tilstrekkelig pool sikkerhet gjerde på plass er voksen årvåkenhet fortsatt en viktig del av å holde barn ut av et uovervåket svømmebasseng.

Dekorativ jernstang gjerder

Forskning av Harborview forebygging og Research Center viser at dekorativ jern bar gjerder er vanskeligere for barn å klatre enn andre typer. Derfor etablere Washington bassenget fekting krav dette som en av de foretrukne stilene av svømmebasseng gjerdet. Oppreist medlemmene av gjerdet må ikke være noen lengre fra hverandre enn 4 inches. Alle vannrette crosspieces bør være på innsiden av i basseng overbygget slik at barn ikke kan få en toehold å hjelpe dem å klatre gjerdet. Det er også viktig at avstanden under gjerdet ikke være større enn fire inches. Det er viktig å planlegge dekorativ arkitektoniske funksjoner slik at barna ikke bruke dem som en stige til å få i bassenget. Washington angi ikke høyden restriksjoner, men amerikanske forbruker produktet og Safety Commission anbefaler at alle gjerder være minst 48 inches høy.

Chain Link gjerde

Stårtrådsgjerder er ikke så sikker en barriere som jern bar gjerder, tillater deres bruk i staten Washington som svømmebasseng gjerde. Åpninger i koblingene må ikke overstige 1-1/4 tommer. Hvis koblingen kjeden er en eldre gjerde med større åpninger, kan huseiere veve slats inn lenker til gjøre åpningene smalere. Washington etablerer ikke et minimum måleren for kjeden Koble ledningen, men enkelte kommuner kan gjøre.

Gates

Entryways bør ha en solid gate som er minst 5 fot høy. Porten må være selvstendig latching og bør ha en automatisk nærmere installert. Gates kortere enn 5 føtter trenger en kontinuerlig lås. Voksen skal måtte komme over bassenget porten til unlatch, gjør det vanskelig for et barn å åpne. Hvis entryway i bassenget er gjennom huset og barn alarmer bør gå av når barn åpner alle dører i bassengområdet. Plassering av alarmen voksen deaktivering-bryteren må være høy nok av gulvet at barn ikke kan nå den.