Bassenget dykking sikkerhet

June 19

Bassenget dykking sikkerhet

University of Alabamas Institutt for fysikalsk medisin og rehabilitering rapporterer at 850 ryggmargsskade mottas hvert år på grunn av en dykking ulykke. 300 av disse skader oppstår i bakgården svømmebasseng på grunn av uriktig dykker sikkerhet. Dykking i bakgården utrygg utgjør en høy sikkerhetsrisiko, dykkere kan få mange skader i ryggmargen, head og andre deler av kroppen.

Når området

Når området den før du fullfører et dykk. Vær oppmerksom på flytende avfall, svømmere eller andre fast inventar. Dykking i vann uten å fullføre en sjekk kan utgjøre en høy sikkerhetsrisiko med andre svømmere og deg selv. Trykke et objekt ved dykking vannet kan resultere i ryggmargen og hodeskader.

Vet dybden

Vet nøyaktig dybden som du vil dykking i. Bakgården bassenger med en dybde på seks fot er betraktet som sikre å fullføre liten dykk. Den amerikanske Røde Kors anbefaler at svømmebasseng bør ha en minimum dybdeskarphet ni fot eller mer om svømmere å fullføre headfirst dykk i bassenget fra et høyere objekt som blokken.

Hodet og hendene opp

Ved dykking i et svømmebasseng kan du gjøre det med armene utvidede over hodet. Dette vil ikke bare hjelpe styre dykket, men kan beskytte hodet og ryggmargen hvis du tilfeldigvis finne et annet objekt eller bassenget er gulvet.

Ikke Fancy Dive

Fancy dykk er best igjen for profesjonelle i et svømmebasseng i olympisk størrelse som har et trygt dyp vann. Dykk med baksiden vender eller rett og loddrett er farlig i bakgården svømmebassenger. Disse typer dykk krever veldig dyp svømmebasseng og høyere avstand som hjelper tregere dykkeren.

Andre forholdsregler

Ikke dykke fra bassenget stiger, gjerder eller objekter som ligger i nærheten av bassenget. Dykking fra kanten av bassenget i deep end er den sikreste. Kjører og dykking samtidig skal benyttes som ikke bare kan du skli og falle, men vil opprette en mer pågående dykk. Stupebrett bør også ikke brukes i en bakgård svømmebassenget på grunn av force det gir til et dykk. Aldri dykk alene, og kontroller at du har en "kompis" med deg på alle tider i tilfelle du skader deg selv.