Bassenget dekorere ideer

December 5

Bassenget dekorere ideer

Dekorere et svømmebasseng er en fin måte å forbedre ditt hjem appell. Bassenget terrassebord og omkringliggende arkitektoniske elementer er ikke lett ting å endre, men det finnes måter å forbedre det du har. Legge til møbler, kreative landskapsarbeid, små arkitektoniske tillegg, fosser eller en tilstøtende spa å gjøre hagen din mer innbydende.

Landskapsarbeid

Plante palmer hvis du er i et varmere klima legge tropiske skyggen til basseng dekk. Hvis du har en pergola eller arbor, plante Carolina jessamine, trompet vintreet og druer opprette skyggen for et spisebord eller samtale gruppering. Dyrke en høy liguster hekk eller en vinranker gitter å styrke personvernet til bassenget. Stor vinrankene bruke er oransje trompet vintreet, lilla pasjonsblomst vintreet eller Boston ivy. En annen måte å legge til personvern og opprette et brennpunkt er å plante en rekke store plantasjeeiere fylt med hibiscus eller andre tropiske planter. Legge til den naturlige følelsen av bassenget ved å legge til stein eller faux stein kanter.

Møbler

Tenk på hvordan du vil bruke området rundt bassenget og legge innredning for å opprette for å imøtekomme dine ideer. Konfigurere separate conversational grupperinger i sol og skygge slik vil gjestene ha et utvalg av steder å sitte og gå. Legge til en spisestue sett laget av anti-UV pulverlakkert rammer med tåre-bevis polyesterstoff. Legge til buffere for mer komfort. Kjøpe teak møbler for lounging og conversational grupperinger som det er lett og lett å flytte rundt. Konfigurere en paraply og to som kan justeres for å gi skygge for sol-sensitive besøkende.

Arkitektoniske tillegg

Arkitektoniske elementer legge mye din pool & rsquo; s design. Installere en pergola med laget stoff nyanser å tillate justeringer for sol eller skygge. Bygget i benker og hyller inviterer gjestene å sitte, spesielt når de plasseres vann & rsquo; overflate. Har en entreprenør installere et spa som ligger i nærheten av eksisterende bassenget. Dette tillater deg å tappe inn i pumpen og avløp som bassenget bruker å spare penger på ny mekanisk installasjon. En utendørs dusj installert mot veggen av huset kan du bruke eksisterende avløp og gir gjestene et sted å skyll før bassenget eller boblebadet.

Vann funksjoner

Installere en veggmontert vannfall som søl i bassenget for drama og gir hvit støy for å maskere uønskede lyden av nærliggende trafikk. Legge til en søl eller splash fontene dine pool & rsquo; s dekk å låne en kul følelse til en nærliggende sittegruppe. Legge til en liten pumpe telescoping spray hodet til den grunne enden av bassenget for sprut av vann når bassenget ikke er i bruk.