Basseng dekk landskapsarbeid ideer

January 19

Basseng dekk landskapsarbeid ideer

Kostnad, tid og innsats satt til å kjøpe, installere, og opprettholde et svømmebasseng er betydelig. Et svømmebasseng er en juvel av eiendommen og fortjener en utfyllende innstilling. Naturskjønne landskapsarbeid rundt bassenget skaper et attraktivt miljø å markere og integrere den i nærområdet.

Sette det på papiret

Før du bestemmer hva slags basseng å installere, gjør noen lekser og lage en plan. Forskning forskjellige og deres utgifter og vedlikehold behov. Betong bassenger, vinyl basseng, glassfiber bassenger, over bakken bassenger, og spa alle har ulike initielle investeringsutgifter og vedlikeholdstyper som må vurderes. Skisse eiendommen på millimeterpapir å skalere og lage flere kopier av det å arbeide med. Skisse i svømmebasseng utstyr du vil installere, sammen med ønsket landskapsarbeid ideer å visualisere hva som fungerer best. Opprette en sjekkliste over oppgaver å fullføre for bassenget installasjon og landskapsarbeid. Sette budsjettet ned på papiret å gjøre det enklere å holde seg til og referanse. Hold alle dine planer organisert i en dokumentordner for enkel tilgang til prosjektgjennomføring eller for fremtidig bruk.

Flower Power

Blomster og blomstrende busker markere et basseng og legge til farge på området. Ordne store potter av årlige blomster som marigolds, petunias, geranier eller noen favoritt plante du nyte rundt bassenget for en fargerik, dekorativ effekt. Permanent beplantning som krever lite vedlikehold, har blomstrende busker mange fordeler i landskapsarbeid rundt bassenger. Syriner, viburnums, hortensia, weigelas og hibiscus alle gir vakre skjermer svømmebasseng utstyr, pool dekk og basseng sider.

Bare en formalitet

Bruk eviggrønne hekker hvis du ønsker en formell titt rundt bassenget. Boxwood, barlind, euonymus og liguster er vanlige eviggrønne hekk planter. De har forskjellige vekst vaner, men alle gir en formell utseende når plantet i en rad eller rundt strukturer som svømmebassenger.

Vines er Fine

Vine flerårige planter gir interessant screening rundt svømmebasseng. Trompet vintreet, klatring kaprifolium, clematis, wisteria og klatring roser plantet i nærheten av dekk, innlegg, og trellises alle klatre og dekker et område raskt med løvverk og blomster i en sesong. En arbor over delen av bassenget gir robust støtte for sterk klatrere.

Trær

Bassengene i full sol kan bruke en kilde for svømmere. Uvanlige trær som gingkgo, contorted piletre, og bald cypress er gode valg rundt svømmebasseng. Du ønsker ikke å plante et løvtre for nær vannet eller har ekstra bassenget renhold plikter.