Basic hjem sikkerhetsinstruksjoner

January 2

Basic hjem sikkerhetsinstruksjoner

Du trenger ikke å stockpile et år verdt av mat og forsyninger å forberede hjemme for nødstilfeller. Noen grunnleggende nødsituasjoner, som en førstehjelp kit og batterier kan hjelpe deg med å komme gjennom tøffe tider. Mens naturkatastrofer ikke er unødvendige, kan du forberede familien ved å kartlegge rømningsveier og installere arbeider fire detektorer. Mange krisesituasjoner er forebygges til en viss grad; for eksempel Boligsikkerhet med solid låser og et sikkerhetssystem for å hindre et hjem invasjon. Diskuter mulige situasjoner med din familie og hvordan de skal reagere.

Instruksjoner

•Hold en familie møte å kartlegge en Evakueringsplan i tilfelle en nødsituasjon. Bestemme et møtested fra hjemmet som familien blir separert. Finne ut rømningsveier ut av hjemmet, samt flere rømningsveier fra hjemmet til et møtested.

•Installer røykvarslere i 15 fot hvert soverom og hver etasje i ditt hjem. Sjekk batteriene minst hvert halvår. Følg samme fremgangsmåte for karbonmonoksid detektorer.

•Hold et brannslukningsapparat i ditt hjem. Sikre at alle familiemedlemmer vet hvordan den skal brukes.

•Hold din vannvarmer og ovn forhøyet hvis hjemmet er i en mulig flom sone. Hold sjekke ventiler med din kloakk feller.

•Instruct familien på det sikreste stedet å vente ut et jordskjelv. Hvis du ikke gjør det ut av bygningen, Hold deg unna knuselig objekter. Hvis mulig, få under et solid stykke møbler, for eksempel et skrivebord eller bord å beskytte deg mot fallende gjenstander.

•Hold din Vinduer og dører låst natten og når du forlater hjemmet ditt til å hindre et hjem invasjon. Bruk solid deadbolt låser på dørene. Ikke la en gnist nøkkel utenfor hjemmet; mange innbruddstyver leter etter dette.

•Installer utvendig flom lys å bruke natten for å motvirke innbruddstyver. La ett eller to innvendig lys på hjemme når du tar ferie.