Bartrær sykdommer

March 3

Bartrær (Thuja spp.) er en evergreen tilhører Sypressfamilien. Andre vanlige navn for bartrær inkluderer østlige tuja, tuja, hvit cedar og amerikanske tuja. Bartrær vokser som en oppreist pyramideformet, kolonne eller avrundet busk eller tre i høyde fra 3 50 fot høy avhengig av cultivar. Bartrær deler en rekke vanlige sykdommer og skadedyr med sypresser som forkrøplet vekst, skade vegetasjon og råtnende av interiør treet skogen.

Blad Blight

Blad blight (Fabrella thujina) er en av de mest ødeleggende sykdommene av gigantiske tuja i nordvest områder av USA, ifølge Pascal Pirone, "Sykdommer og skadedyr av prydplanter." Sykdommen også oppstår i vanlige tuja også. Blad blight er preget av utseendet på en eller flere uregelmessig formet brunt til svart sirkler på nye blader våren. Gradvis løvverk begynner å brune og skaden forsterker som om bladene er brann som svidd og av høsten bladene slipp helt. Kontroll muligheten omfatter anvendelse av kobber spray på mindre størrelse trær i midten av sommeren og høsten.

Juniper Blight

Juniper blight (Phomopsis juniperovora) er en vanlig sykdom i einebær og rødt sedertre som også rammer bartrær. Fungal sykdommen er en progressiv døende bak grener og kvister og skyldes Phomopsis juniperovora, Kabatina einebær eller Sclerophoma phthiophila. Sykdommen er mest ødeleggende i yngre trær og hekker. Tidlige symptomer på juniper blight vises på lavere grenene og dieback starter på skyte tips. Hvis venstre ukontrollert, kan sykdommen føre til at hele anlegget. Ledelse omfatter beskjæring infiserte tre delene og tilstrekkelig avstand planter for å gi god luftsirkulasjon. Soppmidler med de aktive ingrediensene kobber, kalium bikarbonat eller propiconazole er anbefalt som kjemisk behandling av Cornell University.

Pestalotiopsis tips Blight

Pestalotiopsis tips blight er en fungal sykdommen av bartrær som vanligvis rammer løvverk allerede svekket og skadet på grunn av miljøstress eller ugunstig voksende forhold. Infiserte nålene begynner å dø, sykdommen sprer seg til kvistene. Fargen på berørte bladene visner i fra grønt til gult og til slutt til mørke. Pestalotiopsis er mer vanlig i løpet av våren, ifølge den Missouri botaniske hagen Kemper Center for hjem hagearbeid. Sykdom ledelse omfatter beskjæring infisert tre deler som er tydelig. Kjemisk kontrollen omfatter bruk av anbefalte kobber basert soppmidler.