Bartrær Green Giant soneinformasjon

February 19

Bartrær Green Giant er en hybrid av bartrær plicata og bartrær standishii og er også kjent som gigantiske vestlige tuja. Det er hardfør fra US Department of Agriculture sone 5 til 7, i stand til gjenlevende vintertemperaturer så lavt som minus 20 grader Fahrenheit.

Hardførhet og farge

Men klassifisert som en evergreen og hardy i områder med kalde vintre, er Green Giant ikke alltid grønne. Ifølge Michael A. Dirr, forfatter av "Manuell av Woody Landscape Plants," erfaring med planter vokser i den sørlige delen av hybrid's hardførhet browning om vinteren. Planter "grønn opp" våren.

Skyve sonen

Faktorer som klima endrer eller plante plassering kan påvirke hardførhet, slik at planter å overleve i en sone kaldere enn det som er anbefalt av eksperter eller leverandører. Bartrær Green Giant, beskyttet av et hus eller struktur, for eksempel kunne overleve i USDA sonen 4b.

Betraktninger

Ifølge Dirr, noen kultivarer av bartrær plicata, en av Green Giant foreldre, er sammenlignbare i utseende, hardførhet og vekst vane å varianten, men fortsatt virkelig eviggrønne om vinteren.