Bartrær Evergreens kommer tilbake etter hjort skade?

March 27

Bartrær Evergreens kommer tilbake etter hjort skade?

Å avgjøre avhenger hvis en hjort-skadet treet vil gjenopprette av en rekke ting som en alder av treet og hvor mye skade. Skader forårsaket av hjort vanligvis deles inn i to grupper: surfing og omkransar. Uansett vil treet ha en bedre sjanse til å gjenopprette hvis det var sunn før det ble skadet. Utover det, kan det ta tid å se om treet returer eller avslår.

Bladde trær

Hjort skade på bartrær arter er vanligvis forårsaket av surfing. Leser fjerner bare skyter eller tips av en gren av treet. Disse plantene kan se dårlig, men kan ikke være alvorlig skadet. Små trær som har hatt alle sine knopper fjernet være helt ødelagt. Eldre trær kan miste lavere grener, men vil overleve.

Christiaan trær

Christiaan trær er de der barken er strippet helt rundt stammen. Det kan gjøres av hjort nibbling på bark eller dollar rubbing sine gevir på stammen. Når dette skjer, sulte trær i hjel fordi karbohydrater produserer i bladene ikke kan nå rotsystem. Hvis skaden ikke helt omslutter treet, har den en bedre sjanse for å overleve.

Håndtere Christiaan trær

Det er to måter kan du lagre et girdled tre. Hvis treet er mindre enn to år, kan du klippe den under skadde området. Dette kan indusere gjenvekst i treet. Eldre trær kan noen ganger bli frelst ved broen pode. Bro pode innebærer pode avdelinger rundt den skadede delen av treet. Det er en omfattende prosess som tar mye arbeid. Det bør bare forsøkes på eldre trær som ellers er sunt og utføres av en sertifisert barnehage profesjonell eller arborist.

Typer av bartrær

Hvis din tree er en amerikansk eller øst tuja (Thuja occidentalis) og du har ingen planer om å bygge en hjort-bevis gjerde rundt den, kan så du erstatte det selv om det vil overleve. Amerikanske tuja er en favoritt blant hjort og vil fortsette å bli skadet hvis treffes tiltak for å hindre den. Du er bedre å erstatte ødelagte trær med mer hjort motstandsdyktig ulike som den vestlige redcedar (bartrær plicata) eller den bartrær Green Giant (bartrær standishii x plicata), som regnes som den mest hjort motstandsdyktig.