Barnehage organisasjon Tips

October 5

Barnehage organisasjon er viktig for å hjelpe deg med å håndtere den hektiske livsstilen til omsorg for spedbarn. Hvis du kan organisere din barnehage riktig du kan ikke bare gjøre ting som bleie endring og klesvask litt enklere, men du kan hjelpe Spar tid på disse aktivitetene også. Hvis du skal organisere en barnehage eller prøver å omorganisere en rotete, noen tips vil hjelpe gjøre barnehage pene og ryddige.

Kommode endre tabell

Har babyens klær dresser doble som et stellebord. Du kan gjøre dette ved å sette en skiftende pad på dresser. Angi en skuff for bleier, bleie endring forsyninger og burping filler; holde noen grunnleggende forsyninger i en kurv på kommoden for enkel tilgang under endringer.

Lagring kurver

Kurver er en stor lagringsenhet for barnehager, og kan komme i noen form eller størrelse avhengig av dine behov. Måle området under babyens barneseng og finne kurver eller hyller som passer under den. Du kan bruke denne lagringsplass for leker, bøker eller flere bleier.

Decor plass sparer

Hvis du arbeider med en liten barnehage som ikke har råd til mye rom for innredning, bare sette vesentlige, en barneseng og stellebordet, i babyens rom og maling veggmalerier på veggen i stedet. Du kan male morsom liten dyr, hager og med barnets navn. Veggmaleriene vil være effektive i å hjelpe deg å oppnå en velinnredede barnehage, uten å ofre plass for innredning.

Hengende arrangørene

Skap arrangørene er nyttig når det gjelder å organisere baby mange klær, sko og hatter. Lokale baby forsyning eller kjøpesentre bære ofte skapet arrangørene. Du kan også kjøpe sko arrangører som henger på skap dører, lagre mer plass i et lite kott. Eller henge skoen arrangørene ved et stellebord lagre lotion, kluter og baby pulver.

Bare holde Essentials

Hvis du har mye klær, hvis barnet har vokst ut av gamle klær, eller hvis du har for mange leker, gå og en haug med ting du absolutt ikke trenger. Du kan donere elementer til de i nød eller holde en garasjesalg og rense ut resten av huset også. Hvis du har klær for baby fremtid, lagre det bort en lufttette beholdere til det blir nødvendig. Du kan også angi en hylle for babyens leker og tillate ikke noen flere leker enn hyllen kan passe, endring ut leker som babyen vokser eldre.

Klesvask Basket

Holde en liten skittentøyskurv ved babyens stellebordet. Dette vil hjelpe deg å spare tid og problemer, som du vil ha skittentøyskurv der når du endrer babyen ut av skitne klær. Du kan også bruke en vaskepose og bare binde den ved siden av endre tabellen.