Barn møbler sikkerhet

September 12

Barn møbler sikkerhet

Møbler designet for å gi våre barn et sted å sove, slappe av eller spille også sette dem i fare. Bedre helse kanalen rapporterer omtrent 20 prosent av skader på babyer under et år gammel er på grunn av baby møbler. Childproofing en betyr mer enn bare etter en gjøremålsliste over låsene på skuffer og puter på skarpe hjørner. Møbler sikkerhet er en holdning, og foreldre som vedta denne holdning kan redusere risikoen for barna lider alvorlig skade hjemme.

Gjør din forskning

Hold deg informert på de generelle møbler sikkerhetsretningslinjer som tipper, choking eller kvelning fare. Også ta note av bestemt produkt minnes. Kilder som amerikanske Consumer Product Safety Commission nettstedet gir foreldre med verdifulle hjem sikkerhetstips og nyheter om bestemte produkter å se etter. Ikke avhengig av nyhetene media å holde deg informert om produktet minnes fordi de rapporterer bare en brøkdel av minnes innstiftet.

Tenk som et barn

En av de beste metodene for childproofing er å sette deg i sinnet til barnet. Få ned på kne og se på verden som barnet ditt gjør. Legg merke til hvor mange overflater er din linje av syne, krever farlig klatring for å komme til. Finne alle de skarpe hjørnene kjører barna vil uunngåelig kollidere med. Husk at barna er nysgjerrig, energisk og hensynsløs så vil prøve ting ingen voksen eller tenåring ville aldri vurdere.

Ut med gamle

Selv om at barneseng eller barnets gyngestol kan ha vært din bestemødre, er oddsen det ikke følger retningslinjene for sikkerhet for moderne møbler. Funksjoner som ventilasjonshull i toy bokser eller sikkerhet stropper i høye stoler bare eksisterer ikke i eldre møbler. Nyere møbler inkluderer innebygd childproofing redusere risikoen barnet vil bli skadet i en ulykke.

Endre når barnet endres

Hjemme Sikkerhetstips for babyer skal ikke være de samme som for småbarn eller barn. Ettersom barnet vokser, endres møbler sikkerhet bekymringer. Barna bli mer mobile og som øker potensielle farer som de begynner å utforske sine omgivelser. Barn vokser fort så foreldre må alltid tenke fremover. Et barn som gjennomgår i dag kan trekke seg opp på møbler i morgen, risikere død eller skade hvis møbler er usikret og tips over.

Bli flyalarm

Den beste møbler sikkerhet tipset er voksent tilsyn. Foreldre og andre omsorgspersoner må være stadig årvåkne om hvor barna er og hva de gjør. Altfor ofte foreldre sitter ved et barns sykehusseng sier, "men jeg snudde ryggen bare litt..." Barn ennå ikke følelsen av forsiktig voksne gjør og kan få problemer i blinking av øye.