Barn hjemme sikkerhetstips

May 27

Gjør et trygt hjem for barn er en kritisk aktivitet for alle foreldre med små barn. Gjennomsnittlige hjemmet har tusenvis av farlige funksjoner---fra skarpe hjørner på kaffe tabeller til rengjøring forsyninger under kjøkkenvasken.

Se ditt hjem som barnet ser det

Den beste måten å starte barn proofing et hjem er å få på hendene og kne turen. Merkelig som det kan virke, vil selv en hjem med nesten ingenting i det virke farlig fra dette perspektivet. En tom bokhylle ser ut som en stige og en duk ser ut som noe å trekke opp. Elektriske stikkontakter og elektrisk ledningene tar plutselig opp mye mer av din visjon, og små objekter på teppet blir mye enklere å se.

Som du ta turen, tenk på hvor mange plasser barnet vil ende opp i løpet av de neste tre årene. Mens noen kan tro at confining barn til sine rom, eller til en lek, reduserer behovet for et barn-safe hus, er sannheten at før eller senere barnet vil finne sin vei til hvert hjørne av hvert rom. Jo mer ekstern hjørnet, jo mer sannsynlig er det de vil være øye når de befinner seg der.

Små objekter

En av de vanligste årsakene til barnet dødsfall er kvelende. Objekter som er mindre enn barnets må holdes alltid, hvor de ikke kunne nås. Du må fjerne objektene fra gulv og tabeller en instinktiv respons til barnet er over tre år. Starte denne prosessen når barnet er fremdeles ikke kan kravlesøkes fordi det vil ta måneder.

Sprø, skrøpelig og chewable er likeledes farlig å barnet fordi de kan delt i biter og svelget. Dette kan føre choking ulykker samt forgiftning ulykker.

Ledninger og kabler

En annen vanlig årsak til barnet død er kvelning. Ingen synlige ledningen eller wire bør være hvor som helst nær barnet før han er over fire og kan forstå fare for kvelning

Dette betyr at du må flytte bordlamper og gulv lamper, maskiner og utstyr til nye plasseringer. Elektrisk ledningene må være helt utilgjengelig. Ting som draperi ledninger og gammeldags telefon spoler må forkortes slik at de 6 inches eller mindre i lengde. De kan også justeres slik at de aldri kommer i 3 fot over bakken.

Fallende

Barn er skadet når de faller og når objekter falle på dem. En solid barn beskyttende barriere bør være på toppen av en trapp. Bokhyller og kommode bør bli veiede eller knyttet til veggen, så de ikke velte hvis klatret på. Tabeller med duker er farlig fordi barna trekke ting selv. Fast apparater, som jern og curling irons, kan være spesielt farlig. Husk å plassere dem når du ikke bruker dem.

Brann, vann og elektrisitet

Tusenvis av barn hvert år blir brent av radiatorer og ovner, sjokkert eller electrocuted av elektriske apparater og druknet i vann. Ved å gjøre barnet huset trygt, det ta tid og krefter på å løse disse farene.

Kontroller elektriske ledninger er skjult slik at barn ikke kan bite dem. Kjøp barn-sikker plugger sette stikkontakt som du ikke bruker. Kontroller at bad plugger er utformet for å korte ut eller slå av hvis det er fare for elektriske.

Kontroller at alle brannalarm arbeider. Sikre barnet ikke kan røre radiatoren, elektriske ovnen eller varme rist av en sentralfyr. Kontroller at peiser i hjemmet er beskyttet av barnesikkert gitre selv når ikke i bruk. Asken kan være ganske giftig for barn.

Vann, spenner fra mopp skuffer og toaletter dusj og badekar, er alltid farlig for små barn. Barn kan drukne i så lite som en tomme av vann.

Kontroller at barna er beskyttet mot andre væsker. Barnesikker lås på skap som inneholder rengjøring forsyninger og medisiner lagre tusenvis av liv hvert år.

Ingen huset er barnet trygt

Ingen barn under tre skal stå uten tilsyn og fritt til å vandre i huset for selv så lite som fem minutter. Uansett hvor forsiktig du har vært i baby proofing hjemmet, finner barnet det eneste du ugjort.

Men ved å ta forholdsregler som beskrevet i denne artikkelen, du gir barnet mer frihet til å flytte rundt ditt håp og du gjøre jobben av overvåking som mye lettere.