Bar Pub designideer

February 16

Bar Pub designideer

Barer, puber, kroer, salonger, uansett hva du kaller disse etablissementene, deres generelle formål er den samme: å tjene alkohol og muligens kameratskap, selv om det er bare med bartender. Om du pusser din egen virksomhet eller sprucing opp et spill rom i kjelleren, velge et tema som vil trekke kunder (eller gjester) i og holde dem kommer tilbake.

Irsk Pub

Disse typer puber, mye som sine engelske motparter, tilegner en landsby-følelse. Malte stucco veggene ser den mest autentiske. Veggdekor skal sparsom, bortsett fra noen gamle tinn skilting fremme irsk øl og whisky. Bak baren, sette opp speilet panel. Holde baren, tabeller og avføring i mørke farger. Installere glassmalerier.

Sports Bar

I tillegg til bar og bord sitteplasser er det viktig å innlemme boder. Farger kan være dristig, og vegg dekor kan være opptatt, til punktet av ser rotete, vimpler, bilder, plakater, neon skilt, markør styrer viser spesialtilbud og hyller holder trofeer og idrett memorabilia. Installere TVer hele rommet slik at gjestene kan se spill uansett hvor de sitter. Biljardbord og dart boards legge til fellesskapet.

Gamle vest Saloon

Denne stilen handler om nostalgi, selv om du ikke kan sette i utvendig knirkefritt innlegg og dobbelt svingende tre dører. Holde innredning enkelt med spurs, lanterner, styre horn og hjort hoder. En må-ha ansiktstrekk er tre kort bord og stoler, og ideelt sett et piano. Det er ikke behov for Barkrakker på denne bestemt etablering, spesielt hvis du har en vakkert utformet bar, selv om et par på sidene ikke vil skade for soldatene.