Banan trær som ikke bærer frukt

October 29

Banan trær som ikke bærer frukt

Bananer er stifte avlinger i verden. De krever bestemte betingelser å trives. De favoriserer varme, tropiske områder og gjør best i amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 9 og høyere. De er ikke trær, men store urter som vokser i klumper, kalt suckers. Hver sucker kan produsere frukt, men bare hvis ernæringsmessige og miljømessige forhold oppfylles. En bananplanten som ikke produserer frukt er sikkert mangler et viktig element.

Vann

Banan planter er en av de få plantene som ikke kan være over vannet. Fordi det kommer fra tropiske klimaer, krever alle banan varianter hyppig, dype vanning. Det krever så mye som én og en halv tomme av vann per uke og kan kreve mer hvis været er spesielt varmt eller tørr. Holde jorda fuktig men la ikke stående vann.

Miljøforhold

Alle banan planter trives i full sol og varmt vær. De krever en lett jord som drenerer godt, slik at root utvikling og hindre stående vann. Ideelle jord typer inkluderer leirjord, men steinete jord eller de inkludert vulkansk aske også fungerer godt. Plass anlegget på det varmeste tilgjengelige stedet med den mest mulig soleksponering. Banan planter gjøre best med et minimum av 12 timer sollys per dag. Selv om varianter i delvis skygge vil vokse, høyde og frukt produksjon er hemmet. Bøndene i visse områder må beskytte trær fra sterk vind, særlig de nylig plantet.

Nitrogen mangel

Nitrogen er en integrert del av banan plante helse. En mangel forårsaker en samlet nedgang i helse, inkludert redusert eller manglende frukt produksjon. Skadet røtter, fattig jord eller en rekke andre problemer kan føre nitrogen mangel. Blad gulfarging og tidlig blad slipp er tidlige tegn. Hindre eller løse problemet med to feedings, en i begynnelsen av sesongen, og den andre på midtpunktet. Først krever bruk av en 13-13-13 gjødsel, som betyr like deler nitrogen, fosfor og kalium. Andre gjødsel dosen bør gjøres med en 8-8-24 formel for optimal frukt produksjon.

Kalde eksponering

Banan planter er kalde intolerante. Root beskyttelse er viktig i områder der frysing er sannsynlig. Hvis fryse er kortvarig, gir flom røttene før kaldt vær en midlertidig barriere fra kjølig vær. Langsiktige omfatter dekker anlegget med hagearbeid fleece eller tepper eller Notting for å beskytte mot hagl og sterk vind. I områder med sesongens kalde snaps, bør bøndene vurdere mange kalde-hardføre, inkludert Musa Basjoo eller iskrem. Begge tåle kjøligere Vær bedre enn tradisjonelle arter.