Bambus vann funksjoner

March 29

Bambus vann funksjoner

Vann funksjoner finnes vanligvis i japanske hager i den Tsukiyama tradisjonen, eller i Chianwa stil hage, designet for te-seremonien. Disse fontener er kreativt omgitt av grøntområder og noen ganger halvparten skjult slik at du ser dem du kommer rundt en sving i hagen veien. Naturlige materialer brukes for disse funksjonene, inkludert inkluderer tre, stein og bambus. Vann funksjoner laget med disse elementene er velkommen tillegg hager i nesten alle størrelser.

Tsukubai

En tsukubai er en standard som tradisjonelt finnes i japanske hager. Det er vanligvis plassert i nærheten av te-huset. Deltakere i te-seremonien skulle vaske hendene i bassenget før de gikk inn i huset. Tsukabai brukes som en dekorativ vann-funksjonen.

Tsubakai er laget ved å plassere en bambus tappekran i en vann krukke, vanligvis laget av stein eller harpiks. De er vanligvis omgitt av planter, dekorative steiner eller enda større steiner. Bambus kranen må kobles til en vannpumpe slik at vannet kan sirkulere.

Bambus foss

Noen selskaper selger prosjektpakker å gjøre bambus fosser. Disse fungerer med en vannpumpe som styrer vannstrømmen i ett av de bambus. Vannet så kaskader ned til den andre stykke og en tredje, hvis fontenen er designet på den måten.

Foss rammen er plassert over steiner eller steiner for å gi en behagelig naturlig effekt. Vanligvis er noen montering nødvendig med disse pakkene.

Shishi-Odoshi

Shishi-Odoshi, som betyr "hjort scarer," er en bambus vann-funksjonen brukes i japanske hager for å jage bort fugler og andre dyr. De ble opprinnelig brukt å holde dyr landbruket områder.

En hul bambus arm er knyttet til en oppreist base slik at armen vil pivotere. Ene enden av armen er langsomt fylte med vann fra en annen rør. Når armen fyller, det dreies fra vannet vekt og treffer en stein bassenget, gjør en klikke lyd. Det er denne lyden som overraske dyrene. Vannet renner ut i bassenget og prosessen starter på nytt.