Bambus vann anlegget informasjon

October 9

Bambus vann anlegget informasjon

Vanligste anlegget kalles en "bambus vann anlegg" er lucky bambus anlegget, vitenskapelig navn Dracaena sanderiana. Lucky bambus anlegget er ofte et flott tillegg til din arbeidspult og er lavt vedlikehold, som er en grunn til hvorfor så mange mennesker liker lucky bambus planter. Lucky bambus anlegget er kjent under forskjellige navn, inkludert båndet anlegget og belgiske evergreen.

Historie/opprinnelse

Lucky bambus anlegget stammer fra og kan bli funnet over kontinenter av Asia og Afrika. Det har blitt ryktet for å bringe lykke for mer enn 4000 år. I kinesisk kultur, er lucky bambus ofte gitt som en gave av lykke basert på gamle feng shui tro. Hvor mange stilker brukes lucky bambus til å representere velstand i ulike områder av en persons liv som relasjoner og finans.

Misforståelser

Lucky bambus, ofte forvekslet som en del av bambus familien, er faktisk en del av liljefamilien. Anlegget bare ligner bambus, derav navnet. Lucky bambus anlegget er ofte klassifisert som en akvatiske plante som kan leve utelukkende i vann uten jord. Sannheten er at etter røttene har vokst nok, det faktisk gjør bedre i jord. En vanlig misforståelse er at lucky bambus vokser i attraktive mønstre som spiraler eller spoler. Anlegget i seg selv må trenes med plassering og variable mengder lys å tillate den å vokse i disse gunstige design, og få anlegget å samarbeide kan være utfordrende for nybegynnere.

Ytterligere Tips/omsorg

Holde lucky bambus direkte sollys da dette kan føre til tørking og wilting blader. Når lucky bambus anlegget begynner å vokse, viktigste stilken forblir samme lengde, men liten gren-lignende stengler og blader vil vokse. Du må trimme disse stengler og blader å hindre dem fra å bli for tungt. Gjøre kutt med rene, skarpe saks og over ringene. Nyt de viktigste stilkene av lucky bambus med vann og fat detergent, og skyll hvis du oppdager noen film på undersiden av stilkene når du endrer vann eller se noen insekter eller larver.

Vaktmester

Av lucky bambus er anlegget ganske lett hvis du følger de grunnleggende retningslinjene i riktig omsorg for den. Gir anlegget med flaskevann i stedet for vann er viktig som visse kjemikalier i vann fra springen kan påvirke anleggets evne til videreutvikling. Endre vannet skal finne sted ukentlig eller annenhver uke avhengig av hvor mange stilker ligger i en pott. Legger til mer vann når vannet blir mindre enn halvfullt gir en tilstrekkelig vanning tidsplan for dette anlegget. Om lucky bambus trenger litt gjødsel, kan det trenger plante mat som typen som brukes til akvarium planter hver månedene.

Feilsøking/advarsler

Lucky bambus anlegget blader kan bli misfarget. Hvis bladene vises brun, fukt de lett med en tåke av flaskevann og flytte dem overflødig sollys. Hvis bladene vises gule, avstå fra å legge gjødsel eller plante mat for et par måneder. Hvis stilken selv begynner å bli misfarget, anlegget er sannsynligvis døende og bør byttes. Lucky bambus kan være giftig for enkelte dyr hvis den er spist, så forsiktighet i plassering av planter er avgjørende.