Bambus gulvpleie rengjøring

October 26

Bambus gulvpleie rengjøring

Bambus gulv er vakre, funksjonelle og miljøvennlig. Nå som du har vakre bambus gulv, er det noen ting du må gjøre for å holde dem ser vakker år etter år. Ved å gjøre noen enkle preemptive oppgaver, kan du holde gulvet ser ut som dagen du hadde det installert.

Forsegle det

Bambus gulv som du har i ditt kjøkken eller bad bør tettes med en sealer hvert halvår. Dette er fordi i kjøkken og bad er det bundet til å være overdreven skrubbing, fuktighet og smuss som bare ikke finnes i andre områder av ditt hjem. Andre områder av ditt hjem skal tettes hvert år. En god sealer vil beskytte din bambus gulv fra riper, matflekker og daglig slitasje. Du finner en rekke selfangere på din lokale jernvarehandel. Før tetting gulvet må du sørge for at er gulvet ren og tørr. Tetting gulvet er en lett oppgave med de fleste tetningsmidler krever bare at du tømme innholdet i en bøtte og påfør med en mopp. Følg alle instruksjonene på din sealer å sikre en kvalitet jobb.

Bruk matter og tepper

En enkel måte å beskytte din bambus gulv fra skade er ved å plassere matter ved innfartsveiene av ditt hjem. Ekstra matter og tepper i hele hjemmet kan også hjelpe å felle skitt og holde den fra riper gulvet. Unngå tepper med gummi støtte slik at gulvet ikke blir misfarget. Høye hæler og cleats kan også skade bambus gulv, så unngå gå over gulvet med disse typer sko.

Rengjøring

Feiing med en myk, ville fine-bristled kosten hjelpe oppbevare støv og skitt fra riper bambus gulvet. Støvsuge gulv kan også være en effektiv måte å fjerne smuss. Tørke gulvet med en klar tørking renere som ikke krever skylling. Parabolen vask væske blandet med rent vann bør være tilstrekkelig å vaske gulvene. Gjelde ikke voks bambus gulv. Dette kan forårsake refinishing problemer nedover veien.