Baldwin Lockset fjerning

October 8

Baldwin Lockset fjerning

Baldwin er lås holdbar låser som har vist seg verdig sitt rykte gjennom årene. De har hyggelig utseendet på kvalitet om dem også, legger en fin touch til en dør. Selvfølgelig er noen ganger det anledninger når de må enten fjernes av ulike grunner. Det finnes flere typer locksets. Her er noen generelle retningslinjer for å fjerne referansen locksets som disse er de vanligste brukes.

Fjerner utvendig knotten

Finn skruen som holder knotten på plass og bruk en skrutrekker til å løsne den. Ta bort knotten fra spindelen. Under området der knotten var, det er en 1 tommers runde skruen. Dette er på utsiden av døren, men ved foten av interiør håndtaket. Bruk skrutrekkeren til å fjerne skruen.

Ta av blomsten inne adapteren. Hvis blomsten er runde med et spor rundt, setter en flathodet skrutrekker inn i sporet og lirke av blomsten. Hvis blomsten ikke har et spor, bruke en flat kant sette inn mellom blomsten og døren og lirke den av denne veien i stedet. Vær forsiktig for ikke for å skade døren. Ta skrutrekkeren og bruke den til å fjerne skruene fra dummy i kortet. Kast skruene, men holde kortet.

Fjerne topplaten

Bruk skrutrekkeren til å fjerne maskinen skruen som holder dummy interiør topplate på plass. Fjern denne platen. Holde disse to deler for senere. Bruk skrutrekkeren igjen for å fjerne 2 tommers retainer skruen og skive som holder å finne platen på plass på dummy sylinderen. Putte alle disse delene til side for re-installasjon.

Hold håndtak settet med én hånd og holde skrutrekkeren med den andre. Fjerne de gjenværende skruene som holder den på plass. Det vil være en lavere en og en annen på bakplate.

Re-installere

For de bitene av håndtak-lockset som du holder for å installere en annen lås, rense deler med en fuktig klut. Bruk ikke noen rengjøringsmidler. Hvis de er ferdig med olje-gned bronse eller fullføre nummer 102, kan lett olje brukes.

Å re-installere, sjekk at nye låsen passer den gamle plasseringen. Låsen kan installeres i motsatt vei at den gamle ble fjernet hvis det er samme størrelse og samme type. Foreta justeringer hvis det er nødvendig med en meisel for å forme og en drill for skruehullene. Ring et profesjonelt skadet låsen eller døren når som helst at det er et problem med enten fjerne låsen eller installere den nye.