Bakken linfrø som erstatning for vegetabilsk olje

October 16

Bakken linfrø som erstatning for vegetabilsk olje

Vegetabilsk olje eller andre fett i en oppskrift kan erstattes med bakken Lin frø. Linfrø har fordelen av som 28 prosent kosttilskudd fiber, som inneholder høye nivåer av Omega 3 fettsyrer og høy i kalium. Erstatte vegetabilsk olje med linfrø, legges en litt nutty smaken til oppskriftene, noe som gjør dette til en god løsning for bakevarer som brød og muffins.

Fordelene med linfrø

Lin har vært brukt i tusenvis av år som mat for mennesker og dyr, og lage en industriell olje kalt linfrø. Fibre fra Lin stammer er laget i Lin stoffet. Som en mat for konsum, linfrø inneholder 35-40 prosent olje og kan brukes som en erstatning for vegetabilsk olje i noen oppskrifter. Flax frø er høy i gunstig omega 3 oljer og kostfiber. Det gir en nutty smaken i oppskrifter.

Erstatte vegetabilsk olje i oppskrifter

Bakken Lin frø er fet og kan brukes som en erstatning i oppskrifter for tradisjonelle vegetabilske oljer, spesielt i bakevarer. Bruke linfrø i stedet for olje gir en browner bakt gode. Den likeledes adderinger en særegen smak som kan forbedre noen produkter, men avlede fra andre.

Hvordan å gjøre det arbeidet

Hvis du vil erstatte alle eller noen av vegetabilsk olje i en oppskrift med bakken Lin frø, bruk en 3-til-1 forhold. For hver spiseskje olje erstattet, tilsett 3 ss av bakken Lin frø. Du må også øke væske i oppskriften med 75 prosent. Hvor mye olje du erstatte avhenger av oppskriften. Noen oppskrifter for eksempel nytte ikke smaken av lin, men kan ta noen uten en ugunstig resultat. Andre produkter må tradisjonelle olje skal lykkes. Dette kan inkludere delikat informasjonskapsler, for eksempel fordi linfrø gir et tettere, chewier produkt enn olje.

Erstatter mel og egg, for

Bakken linfrø kan også brukes til å erstatte hvetemel eller egg i en oppskrift. Dette er spesielt nyttig for folk som er allergisk eller intolerant å egg. For å erstatte hvetemel med lin, redusere hvetemel av 1/2 til 3/4 kopp og erstatte en lik mengde av lin mel, som er mer fint valset enn bakken Lin frø. Hvis du vil erstatte Lin for egg, bruk 1 ss Lin bakken og 3 ss vann for hvert egg. Lin har en naturlig mucilage som etterligner eggene bindingsegenskapene.