Bakken feil videresending problemer med skjermede kabler

April 14

Bakken feil videresending problemer med skjermede kabler

Strøm flyter sømløst gjennom skjermede kabler for energigivende hver dag elementer som brødristere og vakuum rengjøringsmidler. Men problemer oppstår hvis strømledningen ikke har tilstrekkelig struktur for sin bakken feil videresending.

Beskrivelse

Bakken feilen er en utilsiktet tilkobling mellom ladet dirigent og en elektrisk jord. Et eksempel på en bakken feil stafett innebærer en skjermet strømkabel som har overflødig strøm som ikke skal fortrenges tapkrav å skade innen skjerming. Hvis en person berører kabelen, fullfører den elektriske strømmen sin krets ved flytting gjennom personen i bakken under dem.

Skjermet strømkabelen gjelder

Riktig kabel skjerming kan nåværende å strømme til tiltenkte målet, og gir en sti for den gjeldende avkastning, forebygge en tilfeldig elektrisk støt. Hvis ledningen er for tynn for gjeldende, kabelen er skjerming forverres og alt kabelen blir en del av kretsen og belastes elektrisk.

Løsning

Elektriske systemer krever riktig størrelse kabling å forhindre bakken feil relé problemer. En tykkere skjermet strømkabel gir plassen som trengs internt til flyten av nåværende og bakken feil gjeldende.