Bakgården vegg ideer

October 1

Bakgården vegg ideer

Ved første øyekast, kan en vegg i bakgården virke en stygg struktur som er vanskelig å skjule. Ifølge landskapet Design nettstedet, ikke kunne dette være lenger fra sannheten. Bakgården veggene hold mange muligheter, accenting områdene. Bruke elementer av naturen, som vinranker og planter, er design og dekorere bakgården en vanlig valget i mange områder. Men se bakgård veggene også attraktive industrielle materialer og design som bedre passer området der hjemmet bygges. Bakgården veggen er et hus i mulighet for uttrykk.

Gitter

Legger til et espalier i en bakgård vegg, gir en enkel løsning, dekorasjon med hage design. Plante klatring blomster under espalier og trene dem til å vokse oppover. Denne prosessen gir en vegg dekket i planter eller blomster med en accenting tre espalier utfyller veggen under. En ideell klatring anlegg for espalier er i klatring rose, som er en hybrid av rose bush som produserer tentakler som festes til espalier, klatre oppover. Den klatring steg dekker raskt et espalier i lyse og fargerike blomster og rike grønne. Andre ideelle klatring planter inkluderer jasmine, sweet pea og lidenskap blomst.

Vines

Klatring vinstokker legge en rustikk utseende til veggen eller hjem. Plantet ved foten av veggen, fester klatring vinstokker seg til overflaten med liten kroker. Gitt en sesong til å vokse, vil de konvolutt veggen i vinstokker, planter og blomster. I løpet av vinteren, fjerne døde vinrankene for et rent utseende eller tillate dem å være knyttet som dekorasjon. De fleste klatring vinstokker er flerårige og tilbake hvert år, vokser mer energisk enn året før. I morgen er en ideell klatring vintreet for bakgård veggen; tilgjengelig i over 100 arter, dette anlegget kan vokse i nesten alle klima. Morgensol består av mørke grønne blader og ranker som produserer nye, fargerike blomster hver dag om sommeren. Andre ideelle klatrere inkluderer klatring hortensia, høst clematis, kaprifolium og wisteria vintreet.

Industriell

Dekorere en bakgård med en industriell design gir muligheter ofte oversett i bakgården. Vanligvis brukes i bakgårder i byen, er industriell design bruken av funnet elementer som hjulkapslene, dekk eller gamle metallstykker. Henge et utvalg av funnet hjulkapslene på bakgården veggen, lage et design av metall, kurver og rette linjer. Andre alternativer inkluderer hengende biter av gamle, vridd metall på bakgården veggen, dekorere med bilskilt og bruke gamle dekk for å lage en søyle-type utseende.