Bakgården Planting ideer

June 3

Bakgården Planting ideer

En av de hotteste voksende trendene for huseiere er beautifying bakgården. Når plante bakgården, holde inne sinn det bakgården skal brukes for. Vil det fungere som en underholdning, avslapning eller en hage oase for familie og venner? Om planting er rettet å gjøre en uttalelse om din kunstneriske følelse eller for å uttrykke din kjærlighet og takknemlighet for skjønnhet og natur, bør trofeet bakgården gjenspeile din personlighet.

Bakgården grønnsakshage

Hvis bakgården har god plass, kan du vurdere å sette til side et område for planting grønnsaker. Hvis du er planting i opp senger eller i bakken, tenke på omkringliggende hagen med merkelig størrelse steiner, blomster og dekorative Potter eller tilling området i fantasifull former og fasonger. Hvis plass for planting er begrenset, planter du grønnsakene i containere. Alle beholdere kan holde jord og la vannet renne fra det vil tjene som en plante fartøy.

Låne wading barnebassenger for planting forskjellige varianter av følgesvenn grønnsaker. Rødbeter, salat, løk, peppermynte, kål og brokkoli ser bra og vokse godt sammen i et basseng. Avrunde et utvalg med salvie, rosmarin, rosenkål og kamille. Ordne bassengene seg i attraktive omgivelser.

Bakgården trær

Plante løvtrær hvor bladene vil hjelpe skyggen huset fra varme sommersolen. Når bladene faller, gjør Bart trær i vintersolen. Eviggrønne trær forblir grønne hele året og furutrær, Valle, sørlige magnoliaer og willows. De fleste evergreens vokse stor og frodig og kan tjene som vinden breakers. De trenger lite i form av vedlikehold.

For blomstrende trær, plante dogwood, kirsebær, lilla, tulip og frukt trær. Nøtter trær gir mat for deg og ekorn også. Svart valnøttolje, men er giftig for noen annen vegetasjon. Trærne skal plantes av seg selv.

Bakgården personvern

Overdøve støy og legge til personvern i soling, avslappende og smooching områder, plante fra en rekke bartrær kjent for sin evne til å sette opp vegger og barrierer. Holly, Leyland Cypress, italiensk Cypress, einebær, poppel, Cleveland pære og berry vinstokker skjemaet tett gardiner som blokkere uønskede visninger. Myke vakt personvern vegetasjon ved å plante lav vekst ornamentale gresstyper og blomster i føttene.

Bakgården blomster

Blomster legge til farge, skjønnhet og eleganse i bakgården. Blomstene også tiltrekke insekter som bier og sommerfugler som bærer pollen som grønnsaker og frukt må for reproduksjon. Plant ulike typer blomster i beholdere og plasser containere på avføring, tabeller og står---alt på ulike nivåer til en duftende blomsterfylte jungel. For et brennpunkt, plante en beholder hage fylt med samme størrelse og farge planter, for eksempel en alle røde eller en alle rosa rosehage.

Skygge kjærlig planter

Hvis bakgården er solfylte, ikke la det slå deg fra planter som trenger litt skygge. Skygge-tolerant planter gjør godt dekket terrasser, gazebos eller under skyggen av en parasoll eller tre.

En attraktiv kombinasjon av blomster, trær, vinranker eller annen vegetasjon vil låne en følelse av harmoni og ro i bakgården.