Bakgården naturlige Habitat

October 14

Bakgården naturlige Habitat

Bakgården naturlige habitat gir mat, vann, husly og plass til å opprettholde dyrelivet i det lokale miljøet. Planlegging din wildlife habitat er første skritt i komme i gang på dette prosjektet. Bestemme hva slags dyr du ønsker å tiltrekke. Vurdere å plante en bird og butterfly garden, en favoritt av mange dyreliv entusiaster.

Utforming og planlegging Habitat

Skriv ned navnene på eksisterende trær og busker i hagen din. Merk Hvis de gir mat, ly og skygge for arten du ønsker å tiltrekke. Lage en skisse av verftet og trekke i planter og andre funksjoner du ønsker. Inkluder en rekke trær, busker, blomster og bakken dekker som gir de ernæringsmessige behovene til disse artene. Hvis du ikke har råd til å kjøpe disse plantene samtidig, fordeler innkjøpene over tid. Dele et stort stykke eiendom i temaer, hvis du ønsker. Du kan inkludere en innfødt wildflower hage, en fugl og sommerfuglhage og en inndeling for høy innfødt gress. For å holde din habitat dyreliv vennlig, unngå manicured plener. Gjør det til et tilfluktssted for dyr.

Tiltrekke fugler

Hvis du ønsker å tiltrekke en mangfoldig befolkning på fugler å din bakgård, gi dem en rikholdig meny av edibles. Høyst fuglene spiser insekter, men mange arter også som nøtter, frø, frukt og nektar. Å tiltrekke regionale fugler, plante stedegen vegetasjon. Kardinaler, spurver, duer og blackbirds trives på frø. Mulige valg av frø-bærende vegetasjon inkluderer furu, Gran, furu, lønn, or, solsikker, kjegle blomster, asters, oker og gress. Robins, bluebirds, mockingbirds, hakkespetter og spurver spiser frukt. Forsyne dem med frukt ved å plante holly, kornell, kirsebær, hyllebær, red mulberry, bayberry, bringebær og blåbær. Planting nektar rentebærende planter som columbine, lobelia, penstemon, Anselmus, trompet vintreet, tiltrekker bee balm og innfødt kaprifolium hummingbirds og orioles til tunet. Birdbaths gir vann til drikke og bade, men badet bør helle gradvis til en dybde på mer enn 2 til 3 inches. Plass birdbath i et åpent område der rovdyr ikke kan skjule. Skrubbe ut birdbath grundig hver par dager. Lyden av rennende fontener og misters også tiltrekke fugler til tunet. Hvis du bor i et område som fryser om vinteren, kan du installere et Varmeapparat i birdbath.

Tiltrekke Sommerfugler

For å tiltrekke Sommerfugler i din habitat, må du starte ved å plante prøver som Larvene liker å spise. Kvinnelige sommerfugler velger å legge sine egg på planter som gir mat til Caterpillar. Velg innfødte planter for hagen din sommerfugl. Sommerfugler sverme til fargene rødt, oransje, gult, rosa og lilla. De også foretrekker flat-topped, klynger og korte rørformede blomster. Anlegg for kontinuerlig blomstrer gjennom årstidene slik sommerfugler nyte en jevn tilførsel av nektar. Flate steiner i hagen gir et sted for sommerfugler å sole seg i solen og resten. De må varmes vingene for å fly. Sommerfugler vann behov, gi et grunt fat grov sand. Holde sanden fuktig, og la puddles i sand gir vannet med mineraler for sommerfugler. Unngå bruk av plantevernmidler og herbicides i hagen. Ikke bare dreper produktene sommerfugler, men de fordelaktige insektene dø med seg.

Tiltrekke flaggermus

Tiltrekke flaggermus til hagen din kanskje ikke appellerer til deg, men de spiller en viktig rolle i økosystemet. Flaggermus styre natt-flygende insekter som mosquitoes, sommerfugler og biller. En liten brune flaggermus kan ta ca 600 mygg i en time. Hvis du bor i Sør eller et annet område som er plaget av en overflod av mygg, vil du kanskje revurdere dine følelser flaggermus. Gi et roosting habitat ved å installere en bat huset. Installere huset på en stang minst 15 fot høy i full sol. Bruk PVC-rør for å hindre andre dyr fra klatring pole. Avhengig av arten av flaggermus i din region, kan de bruke busker og trær for roosting. For helsen til balltre, ikke forstyrre eller håndtere dem på noen måte. Flaggermus er redd for mennesker, og hvis fanget, kanskje bit av frykt.