Bakgården landskapsarbeid ideer

October 27

De fleste huseiere sette tanken i sin forgård. Tross alt, er første inntrykk viktig. Men hva med bakgården? Det er hvor barna spiller, familien vert sammenkomster eller kanskje bare har et rolig måltid på en sommerkveld. Designe et landskap for familiens behov tar ikke mye arbeid og kan føde en ny hobby.

Instruksjoner

•Få disposisjoner av hagen din på millimeterpapir. Bruk målebåndet for å få nøyaktige målinger. Merk alle faste ting slik som store steiner, dekk eller terrasser, lagring bygninger og trær eller busker på disposisjonen. Hvis du har en skanner, lagre utformingen på datamaskinens harddisk. Lage flere kopier av design; du må kanskje lage notater på flere kopier.

•Test jord i bakgården. Gjør dette flere steder, som det kan variere fra ett sted til et annet. For eksempel har jord under furutrærne et høyere syre. Merk testresultatene på en disposisjon eksemplarene.

•Se sollyset i forskjellige områder av hagen din. Dette kan være fullt sollys, sollys halv dag, dappled sollys eller full skygge. Å vite sollys i hagen din vil bestemme hva du plante. Hvis du håper å plante roser, krever de 6 timer fullt sollys hver dag for å trives. Visse typer hortensia må morgensol og ettermiddag skygge å blomstre. Merk sollys på bakgården disposisjon kopien.

•Determine bruk av hagen din; svaret på dette vil innebære hvem bruker bakgården og hvorfor. Hvis du har barn eller kjæledyr, vil det være visse planter som ikke skal være plantet. Vil du ha en lett-å-care for hagen for grilling, eller vil du ha en formell hage? Ønsker du en urtehage nær kjøkkendøren?

•Få ideer for hagen din. Se gjennom hagearbeid bøker og magasiner. Sjekk ut hagearbeid nettsteder. Bla gjennom det lokale hage senteret. Lage notater av planter og blomster du liker. Så lese om dem for å se om de passer dine behov. Se på deres eldre størrelse og hva de trenger for å vokse.

•Ta en tom kopi av disposisjonen bakgård og begynne å sette blomster og planter på den. Du kan bruke fargeblyanter eller klippe bilder av blomster eller planter av hagearbeid magasiner og fest dem på omrisset. Gjøre flere forskjellige fargede skisserer ulike planter og blomster; Dette vil tillate deg å se på ulike utførelser for bakgården og velge hvilken du foretrekker. Du er nå klar til å begynne å kjøpe planter og blomster!

Tips og advarsler

  • Eksperimentere med hagen din. Mange planter og blomster er fleksible. Hvis du har en rose på én side av dekk og ønsker den i nærheten av gjerdet, kan den flyttes.
  • Holde kvitteringer for blomster og planter kjøpt for hagen din. De fleste hagearbeid sentre har ett års garanti, men trenger kvittering for avkastning.